Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megmoshatom a 3 hónapos babám...

Megmoshatom a 3 hónapos babám haját, a Gabi habfürdőjével?

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is elkövettem ezt a hibát és szegénykémnek bőrproblémája lett. Most lesz 1 éves a kisfiam és még mindig a gyógyszertárban kapható fürdőkrémet használom és a Babe koszmó elleni sampont. Ezek a legkímélőbbek.
2010. júl. 30. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
A vízbe tegyèl fürdetőt és azzal a vízzel mosd. Ne öntsd a fejére mint ahogy magadnak mostad!
2010. júl. 30. 21:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem még várj pár hónapot vele, nehogy allergizálja, szárítsa a bőrét.
2010. júl. 30. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Magamtól azt mondanám, hogy nyugodtan, de látom az előző válaszokat. Én pici kora óta Bübchen babasamponnal mosom, rendesen, "mint az enyémet". Soha semmi baja nem volt. Ráadásul olyan pici kell belőle, hogy a nagyobb kiadás még csak most fog elfogyni ( már 10 hós :0) ).
2010. júl. 30. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Bio-Bio baby-vel mosom kiskora óta (nagy hajjal született) úgy, hogy egy tiszta flakonban feloldom vízzel és így öntöm a fejére. Gazdaságosabb is, mert elég húzós az ára (3000Ft körül van).
2010. júl. 30. 23:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor mi szerencsések vagyunk, mert születésétől fogva a nem gyógyszertári, hanem bolti termékeket használjuk, többek közt a Gabit is, és én nem használtam külön sampont, hanem a a fürdetővízzel mostam hajat neki. Amióta nagyobb, azóta van fürdetőszivacsa és azzal fürdetem, de szintén a fürdetővel mosom a haját, és semmi baja. Szinte minden nap mosom, mert egyrészt amúgy is vizes lesz a nagy pancsolásban, másrészt meg sokszor úgy jövünk haza a játszóról, hogy még a pelusban is homok van, nemhogy a hajában, tehát megmosom. Azt mondják, hogy a hajra való samponok erősebbek, mint a sima fürdetők, több bennük a zsíroldó anyag, ezért kíméletesebb a fürdetőt használni (de ezt nem tudom pontosan, én is csak hallottam valahol, vagy talán itt olvastam?)

Szóval, ez babafüggő, olvashatod, hogy nálunk semmi gond nem volt, másnál meg problémát okozott.

2010. júl. 31. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!