Megmoshatom a 3 hónapos babám haját, a Gabi habfürdőjével?
Akkor mi szerencsések vagyunk, mert születésétől fogva a nem gyógyszertári, hanem bolti termékeket használjuk, többek közt a Gabit is, és én nem használtam külön sampont, hanem a a fürdetővízzel mostam hajat neki. Amióta nagyobb, azóta van fürdetőszivacsa és azzal fürdetem, de szintén a fürdetővel mosom a haját, és semmi baja. Szinte minden nap mosom, mert egyrészt amúgy is vizes lesz a nagy pancsolásban, másrészt meg sokszor úgy jövünk haza a játszóról, hogy még a pelusban is homok van, nemhogy a hajában, tehát megmosom. Azt mondják, hogy a hajra való samponok erősebbek, mint a sima fürdetők, több bennük a zsíroldó anyag, ezért kíméletesebb a fürdetőt használni (de ezt nem tudom pontosan, én is csak hallottam valahol, vagy talán itt olvastam?)
Szóval, ez babafüggő, olvashatod, hogy nálunk semmi gond nem volt, másnál meg problémát okozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!