Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy foghatja fel, hogy...

Hogy foghatja fel, hogy érezheti magát egy 18 hós baba?

Figyelt kérdés
az apukája születése óta külföldön dolgozik (sőt már amikor terhes voltam vele akkor is).4-5-6 hetente jön haza egy hétre.egyszer 5 és 10 hónapos kora között itthon volt,de novembertől megint kiment.milyen vajon ez a kislányunknak?muszáj kimennie dolgozni,megélhetés és előre haladás miatt.szeretnénk az anyóstól külön menni.
2010. júl. 30. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha sokat beszélgettek az apukáról,esetleg skypon keresztül,akkor nem lesz emiatt gond.
2010. júl. 30. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
skype-on minden nap szoktunk beszélni egy -másfél órát.de mégis érti hogy egyszer itt van utána meg nem
2010. júl. 30. 20:30
 3/5 A kérdező kommentje:
és szoktam is neki sokat emlegetni.
2010. júl. 30. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Neki ez a természetes.Ő nem tudja,h általában egy apuka reggel elmegy,és este hazajön,mert ő ebbe született,és ebbe nőtt bele.Még nagyon sokáig nem lesz ebből gondja,mire esetleg már lenne összehasonlítási alapja,és elgondolkodna rajta,addigra már itthon lesz az apukája,és külön fogtok lakni,saját lakásban.:))Emlékezni sem fog rá később.(Én is így éltem gyerekkoromban,apukán nagyon messze dolgozott tőlünk,de ha nem mesélik,nem tudnám,mert mióta emlékszem,ő velünk volt.Úgyh ne aggódj.)
2010. júl. 30. 20:59
 5/5 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz és sikerül majd külön életet kezdenünk.köszönöm szépen a kedves szavakat!
2010. júl. 30. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!