Most hogy új kormány van, a beígért GYES 3 évre való visszaállítását szerintetek megvalósítják, vagy ez is kamu volt?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 14:00
11/14 anonim válasza:
Kamu, mint minden, bár szerintem örüljünk, hogy 2 évig otthon lehetünk.
Pont ma olvsatm, hogy 800 millót különítenek el a kettős állampolgárásggal kapcsolatos kiadásokra, menjenek az anyjukba.
Jövőre meg elveszik az adójóvárást, hiába csökken 2 %-kal az adóm, jó pár ezret kivesznek a zsebemből:-(((
Majd október után jön a feketeleves.
12/14 anonim válasza:
Tuti, hogy kamu. Sajna Magyarországon a politika egy totál haszontalan üzletág, illetve nekik hasznos, nekünk drága :( Én már nem megyek szavazni, mert csak pénzfeldobással, fej vagy írás alapon tudnék.
13/14 anonim válasza:
Ha nincs 3 vagy több gyereked, nem vagy roma, vagy nem vagy határontúli, sajnos nagyon, de nagyon le vagy sz...
14/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az is le van..sz..va, akinek háromnál több gyereke van.
2010. aug. 28. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!