Mellbimbóvédővel való szoptatás mellett ha használunk cumit, az már nagyon bezavarna a szoptatásba?
Figyelt kérdés
Sajnos a babánk már többet van cicin mint az ágyában (3 hetes)2010. júl. 30. 08:42
1/6 anonim válasza:
Biztos kell a cumi? Én csak végszükség esetén alkalmaznám, de inkább kérdezd meg a védőnőt, ha elérhető...
2/6 A kérdező kommentje:
Első babások vagyunk, sajnos nem tudom hogy biztos kell-e.
Az utóbbi időben nem hajlandó "könnyen" - fél óra alatt bealudni cici után, hanem kb. másfél órát akar még cicin lógni, és elég fárasztó már hogy egy - másfél órám marad minden másra. De az is lehet hogy én gondolom rosszul. Sajnos most szabin van a védőnőnk, majd hétfőn lesz újból akkor rákérdezek nála. Köszönöm a válaszod.
2010. júl. 30. 09:59
3/6 anonim válasza:
3 hónapos kislányomat máig védővel szoptatom, első napon otthon cumit is kapott. Nálunk nem zavart be egyik sem... legalábbis eddig. Mondjuk a védőt nem is akarom elhagyni, mert az viszont lehet, hogy a technikája emiatt megváltozott és nem akarom a bimbóm közelébe engedni védő nélkül :D
4/6 anonim válasza:
Középső gyerekem nekem is ilyen cicin lógós volt. Jól lakott,aztán már csak cumizta.Nagyon cumiellenes voltam,nem is vettünk neki előre,de 2 hét után mondtam a páromnak,menjen hozzon cumit,mert nem bírom. A NUK fogszabályzós cumit kezdtük használni,mindenki nagy megkönnyebbülésére. Aztán 13 hós koráig szoptattam
Úgyhogy bátran próbáld meg.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan adhatsz neki cumit, nem kell, hogy állandóan cicin lógjon. Én a nagyobbat is bimbóvédővel szoptattam(3,5 éves)5-6hónapos korától szépen elhagyta Ő nem cumizott, hulla is voltam állandóan , mert ő is mindíg a cicimen lógott.A kicsi (4,5 hónapos)neki is kellett a bimbóvédő, hogy tudjon rendesen enni(1-1 alkalommal már megy nélküle is), de szerencsére cumizik és így lényegesen könnyebb mint az elsővel volt. A cuminak is vannak persze hátrányai, de nekem megéri,mert nem szeretttem volna mégegyszer, hogy egész nap ciciztettem reggeltől, estig, aztán estétől reggelig.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat. :D
2010. aug. 3. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!