Három hónaposan 8300gramm normális? 3750 a születési súly.
Figyelt kérdés
Állítólag csak anyatejes a gyerek, de hát nagyon csúnyán kövér. Erre már mást nem lehet mit mondani. Már most akkora tokája van, mint egy szumósnak.2010. júl. 29. 21:02
11/16 anonim válasza:
hű,milyen nagy súlyú babák.az én fiam 8 hónapos 6670 gramm,3150 grammal született
12/16 anonim válasza:
Hat az en kisfiam 9 honaposan volt 8,6 kg.Most 1 eves nem tudom mennyi mert jovo heten kell vinnem merni.Jah es az enyem 3921 grammal szuletett.
13/16 anonim válasza:
Szia!Csúnyán kövér?Nekem is mondanak ilyeneket a babámra,pedig szerintem nem is az,csak babás.Kinyilik a bicska a zsebemben mikor a szomszédasszony megkérdezi hova etetem,pedig csak szopik.6 hós és 8810 gr. és 69 cm.3 hósan 7100gramm volt.De nem tud mit csinálni az anyuka ha szopik a baba.Nem lesz semmi baja majd lemegy ha mozog,bár az is nehezebb ezzel a súllyal:)
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, más azért, mikor egy baba duci és olyan aranyosan kis hurkás, mint mikor szó szerint úgy néz ki, mint a Michlein baba vagy mint egy mini szumós. Mert ez a baba sajnos az utóbbira hasonlít.
2010. júl. 31. 21:16
15/16 anonim válasza:
Te most nem is segítséget kérsz, vagy választ a kérdésedre, hanem csak ki akarod beszélni a babát-valószínű féltékenységből?
16/16 anonim válasza:
És ha neked nem tetszik, akkor mi van? VAjon egy három hónapos gyereket fogyókúrára fognál, vagy mi?
A csak anyatejes babáknál előfordul extrém súlygyarapodás is, majd megáll, sőt, ha elkezd mozogni, akkor egy éves korára kb. egy súlyban lesz a kortársaival. Tök mindegy hogy néz ki, lényeg, hogy egészséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!