Mikortól használtatok etetőszéket?
Figyelt kérdés
Fa etetőszéket fogok venni amit kis asztallá meg székké lehet szétszedni. Dönthető az ülés része az etetőszéknek. Mikortól tudom ezt használni? Kislányom most 5 hós. Magától még nem ül. Ki mikortól használt etetőszéket? Illetve ez az etetőszék jó akinek ilyen van?2010. júl. 29. 13:16
1/4 anonim válasza:
Mi ilyet használtunk,nagyon szerettük. Kb 8 hónapos kortól,akkor kezdett egyedül ülni.
2/4 anonim válasza:
Ha dönthető akkor szerintem 5-6 hónapos kortól használható. Nekünk nem dönthető, kb. 6,5 hós kora óta használjuk, előtte néhány hétig a hordozót használtuk.
3/4 anonim válasza:
nem dönthető de fa és asztallá székké szedhető
nagyon jó...
amikor már önállóan ül akkortól de ha kényelmes neki a dőlésszög akkor ülhet benne.
a nem dönthetőben 7-8 hósan ült először és 9 hósan már profin.
4/4 anonim válasza:
Nekem is olyan van , ami asztal és kisszék lesz, igaz ez nem dönthető, egy 10 éves darab.
Én a hozztáplálás elkezdésénél-6 hónaposan- ezt használtam, mivel a kisláényom 6 hós kora előtt pár nappal magától felült. Azóta is használjuk, lassan egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!