Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hós kifiam hátáról a hasára...

4hós kifiam hátáról a hasára forog. Mikor várható, hogy visszafordul?

Figyelt kérdés
Nem erőltetni akarom csak kíváncsi vagyok kinek mi a tapasztalata.
2008. nov. 23. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még ne volt 4 hónapos mikor hasra fordult. Rá 2 hétre már visszafele is ment neki. Most lesz 5 hónapos és már egy gurulóbajnok:) és majdnem sikerül neki felülnie.
2008. nov. 23. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak 5,5 hónaposan fordult hasról hátára, visszafelé pedig még később, 7,5 hónaposan. Ez nagyon egyedi dolog :-)
2008. nov. 23. 14:45
 3/8 A kérdező kommentje:

Szia!

És felülni hogyan akar?

Az én fiam úgy akarna fölülni,hogy ilyen hasprésszerű valamit csinál.:)

2008. nov. 23. 14:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2008. nov. 23. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy akar felülni, hogy emeli a fejét és valamibe megkapaszkodik és húzná fel magát, persze ha nem sikerül akkor jön az üvöltés. agy mikor pelenkázom emeli a fejét és nyújtja a kis kezeit, hogy segítsek.
2008. nov. 23. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Aha,nálunk is ez van:)

Bodog babázást nektek!

Köszi a választ!

2008. nov. 23. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam viszont már 2 hetesen (nem vicc) a hasáról a hátára fordult. Az doktor nénije el volt tőle teljesen ájulva, mondta is, ilyen csak egyet látott rajta kívül. Igaz, szép nagy baba, 4480 grammal született.
2008. nov. 23. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Szió!

Az én kislányom is 4 hónaposan fordult hátáról a hasára, visszafelé pedig egy hónap múlva. Én sem erőltettem semmit, magától jött rá.

Az ülés nálunk négykézlábról történt meg legelőször úgy, hogy egyik lábát nyújtba másikat pedig hajlítva hátratolta magát, a fenekére csücsült, majd a kis karjával felnyomta a felső testét. Remélem, érthető voltam. :)))) Egyébként nálunk a hanyatt fekvéses felülés is majdnem ugyanígy történt. A hasprést csak arra használja, hogy felnézzen, mi történik körülötte, de onnan soha sem ült még fel.

Zita (31 hetes kislány anyukája)

2008. nov. 23. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!