9,5 honaposan kaphat kivit, epret MAG NÉLKÜL?
Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 11:26
1/16 anonim válasza:
Szerintem ezeket hagyd egy éves koráig.
2/16 anonim válasza:
Mégis hogy akarsz neki epret adni mag nélkül??
4/16 A kérdező kommentje:
Atpassziroznam ugy, nagyokos:) de ha ugy se lehet akkor persze nem
2020. máj. 5. 12:09
5/16 anonim válasza:
Szia! Kivit nem tudom mikortól ehetnek, nekem 15 hónapos a kisfiam és epret csak jövő nyáron adok neki, mert elvileg 2 éves kortól lehet. Bár valaki írta hogy 1,5 éves kortól. 9,5 hónaposnak viszont sehogy se adnám.
6/16 anonim válasza:
Szerintem is várj vele jövő tavaszig. Kivivel is várnék,másfél évesemnek adtam nemrég nem igazán szerette és lehet hogy a hasa is fájt tőle szóval egy darabig még azt is hanyagolom-hanyagolnám a helyedben is. Egyébként ha úgy megpucolod az epret mint pl. egy almát úgy lehet mag nélkül adni az epret( ezt az egyik válaszolónak üzenem) csak úgy marhára pocsékolós az egész
7/16 anonim válasza:
Ma kaptam meg a legújabb hozzátáplálási táblázatot. Kezdésnek 5-6hósan írja az epret.
9/16 anonim válasza:
Nyugodtan. Az allergén a mag, a többi értékes tápanyag. És egyébként sem biztos, hogy lenne bármi baja a magtól, pont tegnap beszélgettem anyuval, hogy nekem is adott már 8 hónaposan, mert pont akkor jött be a szezon és volt friss, akkor nem tiltották még, nem is lett semmi baja. A gyerekek nagy százaléka semmit nem reagál rá, csak túl van misztifikálva.
10/16 anonim válasza:
Én simán adtam neki 1 éves kora előtt, pontosan nem tudom mikor de szerintem 7-8 hónapos korában lehetett akkor volt szezonja az epernek
Kiwit is kapott, szinte mindennap készítek gyümölcs salátát a kiwi szinte állandó szereplője, szóval azt is hamar kapott. Én ezeket soha nem magoztam ki, nem volt belőle soha probléma, de ha van a családban allergiás akkor inkább magok nélkül, ha nincs nem hiszem, hogy lesz baja tőle.
Amúgy valaki írta, hogy fájt a hasa a kiwitől, ha jól tudom hashajtó hatású, lehet emiatt fájt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!