Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem baj, ha napközben csak...

Nem baj, ha napközben csak babakocsiban altatom a 1,5 hos babámat?

Figyelt kérdés
2008. nov. 23. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia,

az én babám is csak a babakocsiban alszik napközben, szerintem nem baj. A kiságyban nem aludna el, viszont ennek annyi előnye lett, hogy ha este lerakom a kiságyba akkor tudja, hogy este van és hamar elalszik. Most 3 hónapos. Csak éjszakára ne szoktasd a babakocsiba, nekem aludt ott párszor és akkor végigaludta az éjszakát is, ott jobban szeret aludni. Viszont olyan nagy hogy lassan végigér a babakocsiban, ha kinövi mit csinálok? Napközben altasd nyugodtan ott, éjszaka szigorúan kiságy.

2008. nov. 23. 14:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem baj, ha este elalszik a kiságyban.

2008. nov. 23. 14:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia én szerintem se baj de ha majd nagyobb lesz mit csinálsz én azt olvastam hogy bármi olyant csinál ami nagyobb korára nem jó azt most szoktasd le míg kicsi mert ha nagyobb lesz nem fogod tudni.És szerintem már 1 két-3 éves baba hogy fog nappal a babakocsiba aludni??De te tudod nem szolok bele .3hós baba anyukája.én most szenvedek vele együtt 1 kicsit mint majd később.Nem szeretnék Hisztis gyereket. Bocs ez az én véleményem.
2008. nov. 23. 16:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kislányom 2 hónapos mult, és én is napközben ott altatom el, viszont este csak a kiságyban hajlandó elaludni. Szerintem nem baj, mert olyan nincs hogy még 1 évesen ott akarjon aludni, ugyanis a babák ahogy nőnek, ugy változnak.

2008. nov. 23. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!