Mit tegyek? A párom és családja nem hajlandóak levenni az utcai cipőjüket.
Hát ne is haragudj, de a párod egy tuskó.
Alapból nem értem az ilyeneket, vannak ismerőseink, akik azért nem jöttek át hozzánk többet, mert megkértük őket, hogy vegyél le a cipőt. Náluk nem kellett, kutyák is ki be mászkálnak megállásnélkül, nem mossák a lábukat sem.
Én valószínűleg elküldeném a francba a páromat, költözzön a retekbe a szüleihez, gondolom ott is ez a módi, ha nálatok sem veszik le a cipőt. Vagy felfogja, vagy mehet a francba. Ha ekkora bunkó, nem is értem, miért szültél neki.
12!
Ha a párom ilyet csinálna, ő is a kukába kerülne.
Én ezt nem is értem milyen helyen nőtt fel az akinek nem evidens, hogy ha belépsz egy lakásba, leveszed/megkérdezed, hogy levedd-e a cípődet.
Én 1 ilyen emberrel találkoztam, mikor a digisek jöttek bekötni a netet, egyből rászóltam, hogy a cipőt legyen kedves levenni, mert most takarítottam.
Aztán volt olyan is, hogy jött a csávó aki a kiságyat meg a bútorokat szerelte össze, a babaszobába, ő ugye nem ment máshova, csak az előszobán keresztül a babaszobába, a szerelés után úgyis ki kellett takarítanom, így mikor húzta volna le a cipőjét, mondtam neki, hogy hagyja csak, úgyis takarítok, ha elment, de legalább neki evidens volt, hogy ha belép valahova leveszi a cipőjét.
2 éves a lányom, de másfél éves kora óta kérni sem kell, hogy vegye le a cipőjét, a poén benne az, hogy míg én kicsinek gondoltam ehhez, a férjem már elkezdte tanítani rá, szóval neki nagyobb igénye van erre, mint nekem.
Énis csak azt tudom mondani, hogy rossz embert választottál. 20on évesen már nagyon nehéz valakit átnevelni. Ez márpedig a nevelés hiánya, nem nevelték bele, hogy tisztelje a másik munkáját, a tisztaságot, stb-t.
18!
Az a cél, cukorkám, hiszen ha annyi esze van, hogy a cipőmet a kukába dobja, annak a kapcsolatnak annyi is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!