6 hónapos babámnak napok óta hasmenése van. Napi 7-8 pelus. Lehet esetleg most a fogzástól?
Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinő ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertől volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertőzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom,kérdezd a meg a dokit vagy a védőnőt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinő, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinő, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor).
Jobbulást!
Ha nem kenegeted állandóan, csak szárazra törlöd, és úgy pelusozod be, sokkal jobb lesz neki, mert nem lesz a kis feneke olyan hamar piros. Persze ehhez rögtön ki kell venni a pelusból.
És jobban is érzi magát, mintha kenőcsös lenne. Tapasztalat.
2 gyerekes anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!