Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babámnak napok óta...

6 hónapos babámnak napok óta hasmenése van. Napi 7-8 pelus. Lehet esetleg most a fogzástól?

Figyelt kérdés
Alma és banán evése után enyhül, de másnap újra előjön. Van már 2 foga, akkor nem volt ilyen probléma, csak nyűgös volt.
2008. nov. 23. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyatejes, tápszeres? Mi tápszeresek vagyunk és nálunk is volt ilyen probléma a tápszerváltásnál.A dokinő ajánlottt Normafolre-t is , napi egy ampulla, a segített. De én biztos vagyok benne, hogy az új tápszertől volt. Mára elmúlt. Vagy lehet enyhe bélfertőzés.Ha anyatejes, akkor nem tudom,kérdezd a meg a dokit vagy a védőnőt, mert szerintem 6 hónapos babánál már nem normális a 7-8 hasmenéses kaki. Nekünk is ezt mondta a dokinő, hogy nem szabad ennyi kakinak lennie ebben a korban (6 és fél hónapos).Ja, a fogakra is fogta a dokinő, de én ebben nem hiszek, a spock is azt írja, hogy a fogzás jele nem lehet hasmenés, annak más oka van (különben nekünk is kint volt már két foga ekkor).

Jobbulást!

2008. nov. 23. 10:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ja, és nekünk 2-2 és fél hétig tartott ez a hasmenéses dolog, míg azt a tápszert kapta. Majd váltottunk, és helyre jött a kaki dolog.
2008. nov. 23. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Most hasmenéses vírus van, az én lányom is benne van. Hasmenéssel kezdte, 3 nap múlva már hányt és 38,6 lett a láza. Vidd orvoshoz a babád. Jobbulást nektek!
2008. nov. 23. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Tápszeres, de már rég ezt esszük, tehát nem tudom, mindent kipróbáltam már./lehet pont ezt kellene leváltani?/ Az összes játékát lemostam, kimostam, ágyneműt húztam, de semmi hatás, a banán megfogja, aztán 1 nap és kezdődik előlről. Egyébként jókedvű, csak a feneke sínyli meg picit a sok kakit.
2008. nov. 23. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem kenegeted állandóan, csak szárazra törlöd, és úgy pelusozod be, sokkal jobb lesz neki, mert nem lesz a kis feneke olyan hamar piros. Persze ehhez rögtön ki kell venni a pelusból.

És jobban is érzi magát, mintha kenőcsös lenne. Tapasztalat.

2 gyerekes anyuka.

2008. nov. 23. 11:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Igaz, kipróbálom, mert a Neogranormon már nem segít. Köszönöm a válaszokat.
2008. nov. 23. 11:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Az 1. válaszoló vagyok. Ilyenkor nekünk a babylove-os (dm-es)pelenkakiütés elleni krém vált be.
2008. nov. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!