Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg jobb lesz, ha három...

Tényleg jobb lesz, ha három hónapos lesz?

Figyelt kérdés
Kevesebbet fog sírni? Kevésbé lesz kézben alvós? Stb stb... most két hónapos a babám de lassan a depresszió kerülget, mert még mindig nem tudom hogy mikor miért sír és már nagyon kezd elegem lenni magamból, már életkedvem sincsen... szegény baba tőlem várja a megváltást én meg egyáltalán nem értem... aludni se tud csak a kezemben, a kiságyban tíz perc után sírva kel 😭 szerencsémre éjjel alszik a kiságyban, de mostmár két óránként kel enni, eddig volt hogy 7 órát is aludt egyben... már a férjem mellett is szó nélkül ülök ha a babát le tudtam tenni tíz percre, nincs mit mondanom...
2020. ápr. 25. 20:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
14%

Fordulj végre tanácsadóhoz! Nem értesz hozzá, úgyhogy szegény baba érdekében szólj már a vedononek vagy a gyerek orvosnak!!! Nem normális hogy hónapok óta hagyod így kinlodni!!! Hányszor kell még itt feltenned a kérdést?? Meddig vársz még?? Míg nyomorult meg nem hal a kinjában????????!!!!!!! Úr Isten milyen gyerekek szülnek felelőtlenül a nagyvilágba gyereket!!! 😡😡

Elég idegesítő vagy hogy már mióta ezt kérdezed itt tőlünk ahelyett hogy a vedononek vagy bárki hozzá ertonek szólnál a kornyezetedben!!! Még is mit vársz??! Hogy majd itt a neten idegen emberek lathatatlanban meg tudják mondani mi baja van annak a szerencsétlen babának??!! Megmondom, senki de SENKI sem fogja innen meg tudni mondani miért sír ennyit!! Látni és tapasztalni kell és ezt csak is kizárólag személyesen tudják, azt is a szakemberek, mint a védőnő vagy gyerek orvos!!!!

2020. ápr. 25. 22:11
 12/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem tudom kivel keversz, ez az első kérdésem a babáról, de szerintem kicsit túlzásba estél.

Amúgy az orvos meg a védőnő nem igazán foglalkozik síró babákkal, hiszen minden baba sír, annyit mondanak hogy vígasztaljam meg. :)

2020. ápr. 25. 22:36
 13/20 A kérdező kommentje:
ikres anyuka, én el nem tudom képzelni hogy lehet ezt két ugyanilyen korú babával egyszerre csinálni. csak gratulálni tudok. 😊 egyszerre szoptattad őket, vagy felváltva keltek? ha van kedved írhatnál nekem privátban, hogy hogy mennek a dolgok két babával, csak érdekel 😁
2020. ápr. 25. 22:48
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Azért ennyire nem lennék nyugodt,mert oka van annak ha sír,és mivel állandóan ezt csinálja,valami nem jó neki.Elég szomorú hogy nem keresed meg az okát ennek,és nem kérdezed meg a védőnőt például,konkrétan hagyod szenvedni azt a gyereket.
2020. ápr. 25. 23:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a 3. hónap hozta meg a megváltást. Sokat segített, hogy megtanulta szopizni az ujját (a cumit kiköpdöste). 🤷‍♀️
2020. ápr. 25. 23:33
 16/20 A kérdező kommentje:

Gyerekek nem állandóan sír, hanem csak kézben van el... mindenki előttetek írta, hogy neki is igen volt a babája...

és mondtam, hogy már kérdeztem orvost és védőnőt is és az mondták hogy ez normális és vígasztaljam meg és vegyem fel.

2020. ápr. 26. 05:16
 17/20 A kérdező kommentje:

*ilyen

egyébként kap espumisant, sokszor van büfiztetve stb ezek voltak az orvos tanácsai, jobb is lett tőle

valszeg azt értettétek

2020. ápr. 26. 05:39
 18/20 A kérdező kommentje:

félre, hogy nem tudom sokszor miért sír, mivel most meg is változtak a sírásai, tehát ami eddig működött, mostmár nem... yesss.

a többieknek köszönöm a biztató válaszokat

2020. ápr. 26. 05:40
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lesznek olyan dolgok amiről úgy érted hogy sosem lesz már vége. Alapvetően mindig egy kicsit jobb, de azért az első 2-3 év hullámvőlgy. Arra kell ilyenkor gondolni hogy elmúlik. Most a sírás. Aztán majd az hogy folyton dühös mert nem sikerül neki amit szeretne és üvölt. Vagy hogy minden etetésnél kiveri a kanalat a kezedből és kiönti az italát mert épp olyanra van és napi 3-szor mosol fel. Közben semmi, de semmi nem jó neki egész nap. Amikor áttértek normál ágyra lehet hogy 3 hónap arról fog szólni hogy napi 100-szor kijön és visszaviszed. A fogzás miatt sokszor vissza fog még térni az éjjeli sírás is. Szóval ne várj csodát hogy könnyû lesz, de ha valami aktuális problèma elmúlt én annak nagyon tudtam örülni:)
2020. ápr. 26. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mármint az első 2-3 év hullámzó, azt akartam írni.
2020. ápr. 26. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!