Ki milyen tusfürdőt/testápolót/olajat használ az újszülött babának?
Figyelt kérdés
Nem vasaroltam ilyeneket, mert azt gondoltam majd a doki felírja meg szülés előtt. De mivel nem talalkozok mar csak szülés után a gyerekorvossal, igy megis be kellene szerezni valamiket. A Dora Natura termékeket nezegetem. Illetve ti hasznaltok babaolajat? Ha igen, milyen rendszeresseggel. Azt olvastam múltkor, hogy azt nem is szabadna :/ köszönöm!2020. ápr. 24. 22:51
11/11 anonim válasza:
Gyógyszertári készítmények tele vannak adalékokkal és káros anyagokkal. Én La Roche Posay Lipikar fürdetőt és a testápolót használom. A testápolót popsikrémként. Olyan szép tőle az ikrek bőre, hogy soha semmi olaj nem kell se koszmo se kiutes
Nagyon ajánlom, ők korababák koraintenzíven is ezzel fürdették őket.
Napi szinten fürdenek mini baba koruk óta, más termékkekkel tuti nem merném
Igaz, hogy 5ezer körül van 1 flakon fürdető de az ikreknek pl fél évig elég és nem spórolunk vele
Jó babavárást még ami hátra van belőle 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!