Miért nem eszik a babám?
A lányom 1 éves múlt. 5 napja annyi a napi kajája hogy felkel,nem reggelizik,tízórai teljesen kimarad, ebéd kb. 4-5 kanál, uzsi szintén pár falat aztán vacsi vagy van vagy nincs.
4 foga van,eddig ha jött a foga mindig rendesen evett,nem hinném hogy a foga.
Mivel 28 hétre született koraszülött így a súlya kissebb mint kellene de most még fogyott is 300grammot.
Kb 8kg a súlya.
A kedve nagyon jó,mosolyog,szaladgál,táncol,játszik. Kaki pisi van elég,nem furcsa, az állaga is megfelelő.
Már nem tudom mit adjak,vagy hogyan. Változatos kajákat kap hogy ne tudja megunni se,de akármit készítek nem kéri. Ha etetni akarom elutasítja és sír.
A védőnőm azt mondja adjak neki bérescseppet hátha megjön az étvágy, de úgy tudom 10kg fölött szabad, de nem vagyok ebben biztos.
Eddig szépen evett mindig,szerette a hasát. Bár sosem volt hízékony,de evett és hízogatott a maga módján. Félek hogy teljesen le fog fogyni. Frontra sosem volt érzékeny.
Mit tegyek? Valami tanács?
Tápszert már 7 hós kora óta nem fogadja el így az reménytelen.
Próbálkozom minden féle kajával. Eddig nem tudom pontosan hogy a foga lenne-e a gond,lehetséges. Gondoltam már mindenre.
Köszönöm a válaszaitokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!