Mi volt a legrövidebb idő két tisztába tevés között?
Figyelt kérdés
Szokott olyan lenni hogy tisztába tevés után ismét kell pelenkát cserélni rövid időn belül
Ti jártatok már így? Mi történt?
2020. ápr. 19. 18:31
2/15 anonim válasza:
MAximum fél perc: becsomagoltam és azonnal belekakilt!
3/15 anonim válasza:
egyszer a gyerek pont pelenkacsere közben szart be :D
4/15 anonim válasza:
Többször előfordult, hogy pelenkacsere közben akciózott. Kaki is, pisi is volt már így.
5/15 anonim válasza:
Gyanúsan sok mostanában a pelenkázással kapcsolatos kérdés, remélem nem a pelenkafétises vadbarom garázdálkodik köztünk megint...
6/15 anonim válasza:
Persze. Olyan is, hogy oda se ért az új pelus a feneke alá és már tele volt a pelenkázó, a pólóm és a szőnyeg is. Szerintem ez általános, 2 gyerek után egy ilyenen nem akadnék fenn.
7/15 anonim válasza:
Persze hogy jártam,bekakilt.A leghosszabb idő 8 óra volt,mert aludt ejjel.Felébredt reggel és kb üres volt a pelus.
8/15 anonim válasza:
Nem ertem, hol itt a problema!?
9/15 anonim válasza:
Persze, jópárszor. Legrövidebb idő, 1-2 perc is volt már. Hogy mi történt, hát semmi különös. Megint kicseréltem.
10/15 anonim válasza:
Tegnap a negyedik pelenkat sikerult vegre rajtatartani, az elsot eldve csereltem hosszabb ido utan, a masodikba belekakilt, utana a pelenkazora is nyomott egy adahot, majd a harmadik pelenkaba is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!