Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy alszik a babátok?

Hogy alszik a babátok?

Figyelt kérdés
Pár 7 hónapos gyerkőc anyukája leírhatná nekem hogy hogy alszik a baby.Leírom az enyémet.Este 8 tól reggel 7 ig(ha fogzás van akkor ez borul)aztán 10-12-ig,14:30-16-ig,és este még ráhúz egy jó órát 6 körül.Kérdésem az hogy nem e alszik sokat.Mert ugye ha elmegyünk vhova akkor nagyon kell sietni haza hogy időbe lefeküdjön külöben nagyon nyügi és nehéz elaltani.
2008. nov. 22. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém 7 hónapos múlott,alszik este 8-tól reggel fél 8-ig,délelött fél10-től fél11-ig,délután ált.2-től fél4-ig nagy ritkán 4-ig.Esti fürcsig már nem alszik többet.De szerintem ő keveset alszik.Szerintem örülj,hogy ilyen jó alvokája van.Késöbb ugyis kevesebbet fog aludni.
2008. nov. 22. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyém 9-től reggel fél 7-ig. 10-11-ig, majd 2-4-ig, néha 6-kor még egy fél órát. A tied többet alszik, de örülj neki, több a szabadidőd.
2008. nov. 22. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Kisfiam 7,5hós: alszik ese 8-fél9től hajnali 5-fél6ig itt fenn van kb fél órát utánna alszik még kb 8ig. Délelőtt 11 körül alszik egy fél - jó esetbe háromnegyed órát. Délután 2körül megint fél - vagy háromnegyed óra. Majd este 6 körül megint egy jó fél órát.

Szerintem az én kisfiam meg egy kicsit keveset alszik.

2008. nov. 22. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy :-) Az én 7 hónapos kisfiam nem szeret aludni :-( Kb. este 7 - reggel 7ig alszik (de többször felébred éjszaka, van hogy hajnali 2kor felkel és játszani akar, rugózik előre-hátra a kiságyban és követeli a társaságot!!). De alszik kb. 1 órát (10-11) és du 13-14 körül is elalszik, de változó mennyi időre...tegnap pl. 15 percet aludt. Ha sikerül 1-1,5 órát aludnia, már nagyon boldog lehetek :-) utána már nem alszik, csak este. Tényleg nagyon szerencsés vagy! :-))
2008. nov. 23. 09:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.Én csak azért aggódom kicsit mert hogy ha a babakocsiba altatom mondjuk ebéd után,és valamire felébred aludt egy fél órát kb,olyan halálosan fáradt egy óra mulva hogy nem bírunk vele.Nem jelez ez vas vagy valamilyen vitamin hiányt?
2008. nov. 23. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!