Használjátok valamelyik naturkozmetikumot a babátok bőrére?
Észrevettem, hogy 3 hónapos kislányom bőre pár napja száraz néhol, nem vészes még. Gyógyszertári fürdetőt, popsikrémet használtunk eddig, most szeretném kiegesziteni gyógyszertári testápolóval is. Kiprobaltam a Hipp testapoljat és a Dm sajat márkás termékét (Alverde), de javulást nem tapasztaltam.
Viszont én használom a Pompom naturkozmetikumokat, szeretem is őket. Illetve ratalaltam a Dora Natura termékeire is (azt meg nem használtam). Ti használtatok már esetleg valamelyiket gyermeketek részére?
Ugyanez volt a probléma és a gyógyszertárit használtuk.
Rendeltem Dora Natura kislány újszülött csomagot.
Nagyon szuper a fürdető és krém is. A lányom bőre azóta csodaszép.
A popsikrem is jó, de ha esetleg pirosabb, akkor Bepanthen kell.
Én még rendeltem tőlük a 13as krémet is. Ezzel akkor kenem, ha picit kicsipi a nyak a szája alatt vagy kis ekcémát látok valahol (illetve mi is ezt használjuk a sok fertőtlenítés miatt száraz kezunkre)
Árban sem vészes szerintem, azóta én fürdetőt 1 litereset rendeltem, ami ~6000 Ft. De ezer évig kitart 😊
Szia
Nekünk most 3 hónapos a kisfiunk. A gyermekorvosunktól tanácsot kértünk, ha elkezdene száradni a bőre mit használjunk. Ő a Pantenol habot ajánlotta, annyit mondott, hogy testápolókkal és különféle krémekkel várjuk ki az 1 éves kort, nehogy valamien allergiás reakciót tapasztaljunk. Bár még erre nem volt problémánk, úgyh nem tudom 100%-osra mondani, hogy jó lesz-e a kicsinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!