Rendeltetek már a babaszafari oldalról?
Babakocsit szeretnék venni de még csak most regisztráltam magam.Ha belépek és megkeresem a babakocsit amit venni szeretnék és be tudom rakni a kosárba akkor az azt jelenti,hogy van nekik a boltban olyan színű kocsi?
Nem szeretnék úgy járni,hogy megrendelem a babakocsit kékbe és pirosat küldenek mert mondjuk csak az van.
Szia! Én nem akarlak elkeseríteni, de egyszer rendeltem onnan, be is rakta a kosárba, regisztráltam és egy hétre rá telefonálnom kellett hogy mi van már a rendelésemmel. Akkor azt mondták hogy még nem kaptak szállítmányt. Aztán rá 4 napra megint telefonáltam hogy mi van már és akkor közölték hogy nincs raktáron és nem is lesz. Akkor megkérdeztem hogy mikor akarták közölni velem ezt? Ezt a választ kaptam: én csak a leltártért vagyok felelős.
Úgyhogy inkább nézz másik helyen.
Szerintem
Sziasztok! Én rendeltem már többször is a babaszafari.hu oldalról és eddig nem volt semmi problémám velük.
Vettem náluk járókát, bele betétet, játszószőnyeget és egy rezgő-zenélő pihenőszéket. A pihiszékre kellett elég sokat várnom, szóltak is, hogy egy hónapba bele fog telni. Először morcos is voltam, de megérte kivárni, mert Lili babánk nagyon szeret benne ejtőzni :-). A termékek jó minőségűek, ha valami gond lenne, arra van a garancia. Én jó szivvel tudom ajánlani bárkinek őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!