Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy levegőztetitek rendkívül...

Hogy levegőztetitek rendkívül hisztis babátokat?

Figyelt kérdés
Hét hetes a babám. Nem bír meglenni a babakocsiban, odakint amúgy is tíz perc alatt elkezd sírni... egyszerűen lehetetlen levegőztetni, már feladtam, minden nap tíz percet kiviszem aztán kész... pedig neki kellene a levegő... mit csináljak vele? zavarja a szél, a hangok, a fény, minden... Idebent is alig alszik mondjuk. fhuuu.. már sírok az idegtől hogy mindenki azt meséli hogy milyen jókat alszik a gyerek kint, meg neki milyen jó a levegő...
2020. ápr. 15. 17:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Jól van azért nem kell leharapni a fejemet, ne mondja itt a sok kisangyal, hogy egyszer sem idegesítette fel a babája, amikor semmi nem volt jó neki, bármit próbált... Neeem, itt mindig mindenki haláli nyugodt órákon keresztül :D tudom, hogy nem hisztizik, de ilyenkor már csak ez jön ki a számon.

Köszi amúgy a tippeket, van karikás kendő, abban elvolt múltkor, csak azzal meg az a bajom hogy így mondjuk wcre vagy inni bejárni necces, babakocsiban meg ellenne addig az egy percig.

Rezgő pihenőszék pénteken érkezik, nagy reményeket fűzök hozzá, bár nagy az esély hogy megint csalódok 🤦 az meg mondjuk azért is necces mert a szelet meg a fényt még inkább nem fogja meg semmi

2020. ápr. 15. 19:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom se bírta elviselni a mózes részt. Pedig amikor megvettük a babakocsit elképzeltem, hogy mekkorákat fogunk majd sétálni. Hát persze...

Ha a hordozót tettem a vázra, akkor tudott aludni benne, a mózest egy kezemen megtudom számolni szerintem, hogy hányszor használtuk.

2020. ápr. 15. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
26%

Úgy látom te azt várnád eel, hogy berakod a babakocsiban oszt aludjon. Hát nem minden baba ilyen. Menjetek sétálni, az segíthet, akkor is rázkódik alatta, mint a kocsi.

Nálunk a mózest nem bírta. A hordozó részével kB 3 hónapos kortól elvolt rövid ideig. Egyébként kendővel sétáltunk, a a nagyokat aludt

2020. ápr. 15. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
26%
5 hónapos koráig nem maradt meg babakocsiban a fiam, se autós hordozóban, még autózás közben is visított mint akit nyúznak. Így hordoztam (kendő, hordozó) és tömegközlekedtünk.
2020. ápr. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!