Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem ad oda meg mindig...

Miert nem ad oda meg mindig semmit?

Figyelt kérdés
10 hos mult, hosszu hosszu ideje igazabol honapok ota gyakorlom vele h elkerem a nala levo dolgot add ide vagy kerem ezt mondom neki es nem adja oda. Ilyenkor ovatosan elveszem tole es mondom neki h koszonom. Majd visszaadom es mondom h tessek. Sokszor spontan es eletszeruen csinaljuk sokszor pedig dirketbe, elnagyoltan. Attol felek nem is erti meg mindig amit mondok neki:( szertintetek ez meg belefer ennyi idosen? Es ennyi gyakorlas utan...:(

2020. ápr. 14. 17:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

Ezt sosr értettem... Miért erőlteted? Miért gyakorlod? Egy babával semmit nem kell direktben gyakorolni! Semmit!

Játssz vele, mondókázzatok, építsetek, és majd ha érett lesz rá, megcsinálja!

Ha már most elvárásokat támasztasz vele szemben, akkor sosem fog neked megfelelni a saját gyereked, és ezt őrá is átragasztod majd. Alacsony önértékelésű gyerek lesz, el fogja hinni magáról, hogy ő nem elég jó.

Tudom, hogy nagyon előrementem, de ez lesu a vége. Csak szólok.

2020. ápr. 14. 17:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk elmaradnak most a státuszok is, aminek külön örülök. Sokkal jobb méricskélés, vizsgáztatás nélkül nevelni a gyereket. A védőnői kérdéssor egyébként is túlzó. Hamarabb kérdez, minthogy "határideje" lenne és ezzel a normálisan fejlődő gyerekek szüleire is a frászt hozza.

Ennek a "feladatnak" pl: helyesen az 1 éves státuszban lenne a helye, amit 12 hónap 30 napig kell elvégezni.

2020. ápr. 14. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha a 9.gyereked lenne, hidd el nem nyomulnál rá ennyire a dologra :) Ne erőltesd, majd magától fejlődik ahogy kell.
2020. ápr. 14. 18:15
 4/16 A kérdező kommentje:
Igazabol nem arra voltam kivancsi h szerintetek gaz e h gyakorlom vele v h hulye vagyok e amiert aggodom... hanem hogy kell e mar ezt neki tudni v raer meg.....
2020. ápr. 14. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál rá választ.
2020. ápr. 14. 19:10
 6/16 A kérdező kommentje:
De akkor miert csinalja meg minden mas baba a kornyezetunkben az enyem meg nem?
2020. ápr. 14. 19:36
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Mert rád ütött?

Az anyja is értetlen, hisz nem fogod fel, hogy a gyerekek széles határokon belül eltérően fejlődnek.

2020. ápr. 14. 19:51
 8/16 A kérdező kommentje:
Oke en csak annyit latok h mindenki mas csinalja sokkal sokkal elobb is mint 9 honap.
2020. ápr. 14. 19:57
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
És hány szót mond? Ugye már szalad? A diplomamunkája megvan?
2020. ápr. 15. 08:56
 10/16 A kérdező kommentje:
Nagyon bena ez az ironizalas😂😂😂
2020. ápr. 15. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!