Beadatjátok a pneumo elleni védőoltást a babáknak? Mi most jöttünk haza a kórházból és senkinek nem kívánom! Megteszitek?
Ne várjatok vele, mert ez a rohadt baci sem fog várni, és azt egy anyának sem kívánom, amit végig kell néznie, ha megbetegszik a pici!
Nekünk a Rota miatt csak most adták volna be az elsőt.
Elsőnek üzenem: nem, ez nem kérdés,"csak" egy jóindulatú anyuka üzenete!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként én is beadattam, mi is az elsőn vagyunk túl!
Ha nincs kérdés, akkor a rendszer nem írja ki!!!
Örülök, hogy mindig van valaki, aki nem bírja ki kötekedés nélkül!!!
Szerencsére nem lett semmi komoly belőle, mert a háziorvos a biztonság kedvéért vetetett orrváladékot, és még csak abból lehetett kimutatni a bacit, de így még minden komolyabb következmény nélkül antibiotikummal kikezelik.
Igazából az a megviselő, hogy ilyenkor beültetik nekik a kanült, nem tud aludni, és minden beavatkozástól nyűgös, a végén meg már mindenkitől fél, pedig amúgy minden idegent szívesen fogad!
Ezért írtam, amit írtam!
Mi is megkaptuk már az első , nemsoká jön a második.
Én amúgy nem is értem, hogy bizonyos anyák miért gondolkodnak rajta, főleg most, hogy ingyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!