11 napos újszülöttem mikor lesz olyan mint egy igazi kisbaba?
Nekünk is csinálta, forgott a szeme, fennakadt, mosolygott álmában, aztán legörbült a szája stb
Azóta lassan 8 hós és normális :D
11 napos, ne viccelj, még alig lát. A reklámokban lévő babák kb 8 hónap körüliek szoktak lenni. Ne hozzájuk hasonlítsd.
Etetéskor azért veszted el mert jó eséllyel elalszik vagy a határán van. Az én fiam picinek félig nyitott szemmel aludt. Lehetett látni mikor van a Rém fázisban mert akkor összevissza járt a szeme. Nagyon cuki volt, most meg már úgy alszik mint a nagyok. Kiterülve mint a nagyalföld.
Miért most nem igazi kisbaba?
Anyám, ne legyenek már hegynyi elvárásaid egy újszülötthöz!! Nem véletlenül néznek hülyének.
Ez ilyen. Még most született, a többit meg kell tanulnia. Te meg higgadj le!
Tegnap óta gondolkodok ezen, és nem hagy nyugodni ez, hogy "nem olyan, mint egy igazi kisbaba". Hihetetlen, milyen elvárásai vannak az embereknek a gyerekeik felé. Legyen olyan a baba, mint a magazinban meg a filmekben, mert különben nem "igazi". Később majd jönnek a még durvább elvárások, hogy milyen legyen, kit érdekel, hogy milyen a gyerek valódi, saját személyisége, teste, lelke.
Bocsánat, 14 hkm, biztos a hormonok.
Ha az orvos hülyének néz, az legyen intő jel, hogy hülye is vagy. Bocs még egyszer.
Köszönöm Mindenkinek a válaszát.
Először is szeretném megjegyezni, hogy a férjem Mentős, legalább annyira vagyunk itthon "biztonságban", mint egy kivizsgáláson. Természetesen magán úton mennék, ha úgy érezném valóban szükséges.
Első babás Anyuka vagyok, nem fiatal 34 éves. Régóta vártunk erre a babára, nyilván pánikolok minden miatt is!
Örülök hogy azért voltak akik értették a kérdésemet...
Nagyon is igazi a babánk!!!♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!