Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, ilyen tényleg megtört...

Anyukák, ilyen tényleg megtörténik?

Figyelt kérdés

Nekem még nincs babócám, így tapasztalatom se ezen a téren.

Facebook-on szembejött velem egy hirdetés: valamelyik cég gyárt ilyen kis táblácskákat, "Kérlek ne érj hozzám! Még túl pici vagyok bacikkal harcolni."

Lehet én vagyok az UFO, de már ovis koromban megtanították, hogy idegen kiskutyát sem simogatunk (meg se közelítünk) a gazdi engedélye nélkül, és ehhez mindig tartottam magam.

De valaki tényleg odamegy és szó nélkül megtapogat idegen kisbabákat?

Értem én, cuki meg aranyos, és talán még kedvesen ránevet a nénire/bácsira, de nekem abszurd hogy valaki engedély nélkül elkezd tapogatni.

Pláne ha vírus is van.

2020. márc. 31. 12:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Velünk szerencsére ritkán történt ilyen, De egyszer a zöldségeshez babakocsival mentem. Lefékeztem és elfordultam, hogy almát szedjek a szatyromba, közben a lábam hozzáért a kocsi vázához.

Csak arra lettem figyelmes, hogy furcsán (olyan erőszakosan) mozog a babakocsi. Odafordultam és egy idős nő el akarta tolni a gyerekemet.

Hirtelen meg se tudtam szólalni. Rámnézett és csak annyit mondott, hogy félbredt a lányom és nem akarta, hogy sírjon.

Hetekig azon agyaltam, hogy mi lett volna, ha nincs lefékezve a babakocsi vagy nem ér hozzá a lábam.

2020. márc. 31. 22:29
 12/12 A kérdező kommentje:

Jesszus.

Köszönöm a tapasztalatokat, mindenkinek ment a zöld.

Egyre kevésbé értem, hogy mi jár ilyenkor az emberek fejében. Pláne az idősebb generációnak, elvileg pont ők szoktak kiakadni hogy "ezek a fiatalok" nem tudják, hogy az illemet eszik-e vagy isszák.

Erre konkrétan el akarta vinni az utolsó kommentelő kislányát...

Ha sír, akkor majd pont egy vadidegen látványa fogja megnyugtatni, aha. Véletlenül sem anyát (vagy apát) akarja, áá...

2020. ápr. 1. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!