Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert repdes a kezeivel?

Miert repdes a kezeivel?

Figyelt kérdés
8 hos es sokszor legyez, repdes a kezevel? Ez eletkori sajatossag vagy mi?

2020. márc. 27. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki írja, hogy nincs baj vele, egy csökött írja hogy autizmus, és te csak ezt látod?
2020. márc. 27. 15:17
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Autisztikus tünet lehet KÉSŐBB!Ezt csak évek múlva tudják megállapítani.

Most viszont aggodalomra semmi ok.

Ha aggódsz, később keress fel egy hozzáértőt, addig is olvasgass utána ha érdekel, tünetek stb... Lehet ilyen saját megfigyelés alapján megnyugtathatod magadat.

2020. márc. 27. 15:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Nem csak azt vettem esure de elegge szemetszurt mivel erre nem szamitottam. Remelem nem sertettelek meg vele🤣🤣🤣

Koszonom a valaszokat megnyugodtam:)

2020. márc. 27. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Nagyon kicsi még, akármiért is csinálhatja.

Az én fiam lassan 4 éves, és ha orrot fújunk, valamiért integet hozzá a bal kezével. De mindig csak azzal, és csak olyankor nem, ha direkt odafigyel rá, hogy ne. :D Egy egészen kicsit sem autista, teljesen egészséges. Ha felhívom rá a figyelmét, akkor kiröhögi saját magát, de saját bevallása szerint ő sem tudja, miért csinálja. :)

2020. márc. 27. 20:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia, nem tudom itt vagy e neg, szeretnem megkerdezni azota mi van veletek. Remelem jol vagytok
2023. júl. 21. 21:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Szia, megirnad kérlek el e hagyta a babád, köszi szépen
jún. 13. 13:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Szia #16os, en a #15os valaszolo, azaz kerdezo vagyok, igaz nem tolem kerdezed, de a mi gyermekunk elhagyta mar ezer eve. Nem mondom, aggodok meg neha ez vagy az miatt, de remelem csak azert, mert majd latod, hogy olyanok a babak gyerekek, hogy jjjeee csinalom ezt, aztan abba hagyja, minden, ami jott sorban, szinte egyiket sem csinalja mar. Ilyenek voltak, hogy egy idoben hatrafele ment, de par napig, majd lefekudt hasra, hatrafele tolta magat a foldon, aztan volt, hogy ult es forgott 3at-4et, csinalta par napig, majd ezt sem, fu csomora mar nem is emlekszem, csak arra, hogy rengeteg ilyet irtam be a netre, hogy mittudomen 13honapos hatrafele megy, olvasgattam, hogy csinalja e mas, volt, hogy az etetoben “ugralt” hatrafele, jjaaa volt, hogy razta a fejet, ezer eve nem csinalja, en ugy tudom, hogy ezek akkor vannak rendben , ha par hetig csinalja, majd elhagyja. De mondom, neha en is aggodok még, jelenleg epp azokat a kerdeseket bujom , hogy keves szot mond :) de nagyon sokmindent ert, sokmindent elmutogat, elmutogatja ujra, csak finomabban, hogy oda koppant be es kicsit odakoppintja ujra ez tok vicces pl 😀 akkor telefonalok es mondom a ferjemnek, hogy hat nem tudom lemegyunk e , mert esik az eso kimutat az ablakon es hogy ooooo(ott) vagy ilyesmi, szoval jelenleg mar nem aggodok annyira, minden pl amikor kerdeztem en is, most nezem, hogy mar 1eve jooeegg. Sokminden cselekvest utanoz, ringaton is ha forgunk forog pl, csomo kerest teljesit, ha valamire meg se kerem, csak kiomlott a tej pl, hozta a felmosot, szoval neha aggodok meg en is mondom, de ez mar kutyafule ahhoz kepest, hogy mennyire kivoltam, mert ha lesz is barmi, biztos nem nagy foku elteres, de azert a beszede beindulhatna jobban is :) nalatok hany eves v honapos a gyerkoc es latsz rajta mast is? Hu de hosszu lett bocsi, kitartast neked, tudom mennyire aggodhatsz, en is atmentem ezen, de hidd el, megy az ido es egyik pillanatrol a masikra latni fogod mennyit fejlodnek ertelmileg is meg mindenhogy.
jún. 13. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen hogy írtál, neked is szó szerint legyezett vagy csak csapkodott, mert nekem legyez, seggen körbe forgás is volt, nagyon aggódom, bár érzelmileg én is úgy látom, hogy ügyeske, 1 éves lesz. Remélem minden jól alakul nálad is meg nálunk is :)
jún. 14. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!