Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a különbség az 1-es illetve...

Mi a különbség az 1-es illetve a 2-es és 3-as tápszerek között?

Figyelt kérdés
Elég sok 1-es van itthon, azt adom a 6 hónapos lányomnak pótlásnak, úgy hallottam, hogy nagy eltérés nincs köztük, csak az árában.
2008. nov. 21. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy más korosztály. Az 1-es újszülött kortól adható. A 2-est nem tudom, de gondolom 6 hónapos kortól, stb. De az 1-est is lehet 6 hósnak, úgy is le van írva, hogy mennyi kell nekik.
2008. nov. 21. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Az összetételben különbözik.Más kell egy csak fekvő,mint egy aktív babának.Nekem is van még az 1-ből-6 hós a babám-én is odaadom neki,baja nem lesz tőle.Éjszakára nem érdemes adni,mert hamarabb megéhezik,már nem olyan laktató nekik.Szval nem az árán van a hangsúly!!!!
2008. nov. 22. 00:02
 3/3 anonim válasza:

mi 2 hónap alatt 3féle beba tápszert kaptunk.

Most a szenzitivet adom a 2hónapos lányomnak és úgy néz ki jó neki!! de nem tudom mi a különbség a tápszerek között

2010. dec. 30. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!