Mit ihat egy hathónapos tápszeres baba? Ha főzök neki mecsek baby teát reggel, este is adhatok neki belőle? Meddig áll el?
Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 16:18
1/4 anonim válasza:
A mecsek baby tea inkább haspuffadásra, hasfájásra van. Van benne kamilla is és azt nem szabad egyfolytában adni a babának, úgy tudom. Kapjon inkább vizet, vagy vannak bébi gyümi italok. Vagy azt hiszem a babáknak a hipp-nél vannak gyümi és gyógyteák instantban (bevallom nem tudom mennyire jók nekik az instant, de nekik fejlesztették ki). Brandonban biztos lehet kapni őket.
Amúgy menj fel a www.hipp.hu oldalra, ott a termékekre és ott írnak a teákról
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok. Hallottam, hogy valaki rendes csipkebogyó teát ad a babának. Végül is ez csak c vitamin. Csak ezt nem szabad főzni, mert oda a vitamin. Langyi vízben áztasd sokáig (persze előtte fel kell forralni a vizet, csak várd meg, hogy kihüljön).
3/4 anonim válasza:
Szia! Az enyém issza a hipp teákat,babáknak való gyümileveket és nagyon szereti a répa és céklalevet.Ha van a közeletekben müller drogéria ott szerezd be ezeket,ott a legolcsobbak.
4/4 anonim válasza:
Az én babám is 6 hós,a Hipp Tea&Alma innivalóját issza.Finom és semmilyen adalékot nem tartalmaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!