Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ihat egy hathónapos...

Mit ihat egy hathónapos tápszeres baba? Ha főzök neki mecsek baby teát reggel, este is adhatok neki belőle? Meddig áll el?

Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

A mecsek baby tea inkább haspuffadásra, hasfájásra van. Van benne kamilla is és azt nem szabad egyfolytában adni a babának, úgy tudom. Kapjon inkább vizet, vagy vannak bébi gyümi italok. Vagy azt hiszem a babáknak a hipp-nél vannak gyümi és gyógyteák instantban (bevallom nem tudom mennyire jók nekik az instant, de nekik fejlesztették ki). Brandonban biztos lehet kapni őket.

Amúgy menj fel a www.hipp.hu oldalra, ott a termékekre és ott írnak a teákról

2008. nov. 21. 16:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Hallottam, hogy valaki rendes csipkebogyó teát ad a babának. Végül is ez csak c vitamin. Csak ezt nem szabad főzni, mert oda a vitamin. Langyi vízben áztasd sokáig (persze előtte fel kell forralni a vizet, csak várd meg, hogy kihüljön).
2008. nov. 21. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Az enyém issza a hipp teákat,babáknak való gyümileveket és nagyon szereti a répa és céklalevet.Ha van a közeletekben müller drogéria ott szerezd be ezeket,ott a legolcsobbak.
2008. nov. 21. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is 6 hós,a Hipp Tea&Alma innivalóját issza.Finom és semmilyen adalékot nem tartalmaz.
2008. nov. 22. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!