A leghátsó őrlő fogak jöhetnek már 17 hónapos korban?
Ez még nagyon korai lenne szerintem.
De a kisfiam kb. másfél hete nem akar darabosat enni, csak pépeket és joghurtot eszik. Azt is alig tudom "bele imádkozni". Akkor csinálta ezt, ha jöttek a fogai. Már 14 hónaposan kint volt 16 foga. Lehetséges, hogy ilyen hamar jönnének?
Nem tudok belenézni a szájába, mert nem engedi.
Persze
20 hónaposomnak kinn van 1
3 pedig úton van.. az egyik lassan áttör..
Nekem megmutatta és most is megmutataja..
Emiatt vagyok ennyire képben
Szerintem is lehetséges! Az én kisfiam nem sokára 14 hónapos és épp néhány napja kérdeztem hogy jöhetnek-e már a szemfogai. Ugyanis jönnek😱tulajdonképpen az egyik azóta már tűhegynyire kint, van. És a maradék 3 is nagyon meg van duzzadva, be van pirosodva. Én biztos vagyok benne hogy 14-15 hónap között meglesznek.
Nekem azt mondta a védőnő, hogy általában bizony életkorokban meg-megáll a fogzás, majd újra indul. Az én gyerekemnek a 4-5.hónap között jöttek ki az első fogai és azóta meg sem álltak. Már a védőnő is megjegyezte múltkor, hogy vszeg neki nem fog megállni.
Szerintem a te kisfiad is ebbe a csoportba tartozik 😊🤷🏻♀️
Sok táblázatot nézegettem már, hogy mikor melyik fog jön, de akárhogy is kb 2-6 hónappal mindig előrébb “jártunk”.
Sebaj! Gondot biztos nem jelent és legalább hamar “túlleszünk” rajta 😉
4-es
1. Vagyok
Lányomnak 13 hónaposan a szemfogai is kinn vannak.
Valóban állt utána hónapokat.
Plusz néha fellobbant csak.
20 hónapos.. mint írtam..
13 hónapos kora óta most jött ki új fog...de a többi gyorsan jön..
Érezni a csúcsokat rendesen, pont a kérdés kapcsán ma ellenőriztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!