Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen ülést használjak ilyenkor?

Milyen ülést használjak ilyenkor?

Figyelt kérdés
6 hónapos, 9050 gés 78 cm, mintha kicsi lenne neki már a legkisebbnek való hordozó, de még nem tud egyedül ülni, így nem tehetem az eggyel nagyobba..vagy igen?
2010. júl. 25. 21:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyetek 0-18-as ülést, azok dönthetőek. Abba már nyugodtan beleteheted. Mi is 5 hós korától használjuk, mert kinőtte a hordozót.
2010. júl. 25. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Várj még másfél-két hónapot, és simán beteheted a 9-18 kg-osba. Addig megtanul ülni, és addig kibírja a hordozóban, ami van. Én így tettem, és most is így fogok a másodikkal.
2010. júl. 25. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is várj 1-2 hónapot, addig bekkeljétek ki valahogy a hordozóval, aztán vegyetek egy 9-18 kilósat, ha már tud ülni.
2010. júl. 25. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ne várj mert ha 78 cm tuti kilóg a lába!A lányom 74 cm volt fél évesen és neki is kilógott!Úgy pedig se nem biztonságos se nem kényelmes!Nálunk annyi volt a szerencse hogy 5,5 hós korától ült(gyakorolt)így én tudtam húzni 6,5-ig és akkor kapott egy concord dönthető 9-36-os ülést!

Viszont nektek csak a 0-18-as lenne jó mert azt még ha nem tud ülni bekötheted menetiránnyal háttal és akkor biztonságos!Kérjetek tanácsot a boltban,hogy melyik a legmagasabb hátú ülés,mert ha ilyen szép hosszú babátok van jó nagyra van szükségetek hogy 18 kilóig tudjátok használni,ne nője ki hosszra!

2010. júl. 25. 21:48
 5/8 fotucsok ***** válasza:
a condordnak van olyan ülése, ami kétoldalról szerelhető be (előre néz, hátra néz). Úgy dönthető, mintha hordozó lenne, ez a kicsiknek való, és háttal van, majd megfordítva beszerelve és nem döntve a nagyobbaknak. Mondjuk nem a legolcsóbb, de szuper.
2010. júl. 25. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:

A hordozót felejtsétek el, amint a feje túlnő rajta, vagy az öve már a válla alól indul...BALESETVESZÉLYES!

A nagyobbik 6 hósan, a pici 4 hósan hosszra kinőtte a hordozót.

Mivel még ülni nem tudtak, és a súlyuk sem érte el a 9 kilót, ezért vettünk egy Concord Ultimax ülést, ez 0-18 kilóig használható! Ez is csúcskategóriás, jó törésteszttel.

A 9-18 ülésbe CSAK akkor tedd, amikor már egyedül, stabilan tud ülni (nem direkt ültetve), mert egy esetleges ütközésnél csúnya dolgok történhetnek. Maga a tény, hogy a gyerkőc elérte a 9 kilót, az kevés!

Általában 10-12 hótól ajánlott a 9-18as ülés.

Mi végigzongoráztuk ezt...

2010. júl. 25. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:

SOk olyan ülés van 9-18-ig, ami dönthető. A mi fiunk 7 hónapos, nem tud stabilan ülni, de ilyet vettünk. Annyira le lehet dönteni, mintha a hordoóban ülne.

[link]

Felesleges 0-18-ig venni, mert minnél tágabb határok között mozog az érték, annál kevésé biztonságos egy ülés.

Ha más nem, akkor menj el egy boltba, és próbáld bele az ülésekbe, majd meglátod, hogy mennyire kényelmes Neki.

2010. júl. 25. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
A lényeg nem csak a dönthetőség, hanem hogy menetiránnyal szembe CSAK stabilan ülni tudó baba utazhat.
2010. júl. 26. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!