Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyennek is kell lennie az...

Milyennek is kell lennie az első cipőnek?

Figyelt kérdés

Írnátok márkát is

Köszönöm

2010. júl. 25. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Erről megoszlanak a vélemények! Nekünk a Heim Pál főorvos /Ortopédus/ mindeképp haránt emelő nélkülit ajánlott! Nekünk van ortopéd szandink is de sima is ! Az ortopéd SALUS de bárki vehet olyant úgy nz ki amúgy mint egy rendes szandál. Amúgy LINEA-nk van.De Elefantent is dícsérik. Dr.Puntot is!
2010. júl. 25. 20:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Pontosan ahogy az első írta, a véleménnel kapcsolatban.Én emelőset vettek kisfiamnak, én is abban jártam és bátyáim is siestában.Nincs lúdtalpunk, se más gondunk.Jelenleg Falcon szandink van, ha ezt kinövi akkor Siesta cipőt kap.Az emelőtöl eltekintve arra figyelj, hogy jól tartsa a bokát, és a talpa hajlékony legyen.
2010. júl. 25. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Mi ilyet vettünk, maus tanoda cipő, 3 állítható pánt, nagyon könnyű, rugalmas, bőr kiscipő, a többi márkához képest olcsó (3500Ft) nincs bent emelő, sem haránt, sem hosszanti, de erre nincs is szüksége egy egészséges babának!

2010. júl. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!