Budapesten mennyi adomány illik adni keresztelőkor a papnak?
Figyelt kérdés
2008. nov. 21. 14:17
1/4 anonim válasza:
Kérdezz meg valakit ahol laktok.
Èn is ezzel vagyok "bajba"mert dec 21.-én keresztelik majd a lányunkat...
2/4 anonim válasza:
Szia! Mi Fóton kereszteltük, 4 keresztszülő volt és összesen 10 000Ft-ot adtak.A pap annyit mondott hogy 5 000Ft a minimum.Remélem segítettem:)
3/4 anonim válasza:
Mi a XVI.ker-ben kereszteltettük aug.ban,és semmit nem kért a pap.Mivel részt kellett venni a misén,a perselybe dobtunk- személyenként500-1000 ft-ot-az adományt.
4/4 anonim válasza:
Elvileg nem kell adni a papnak semmit, ez nem "tarifás szolgáltatás". Ha szimpatikus nektek a pap, vagy ha mégis úgy érzitek, hogy szeretnétek valamit adni, de nem álltok úgy anyagilag, hogy pénzt adjatok, adjatok vmi ajándékot(bort, bonbont, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!