Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen biciklit/triciklit/bébi...

Milyen biciklit/triciklit/bébitaxit vettél a babádnak? És meg vagy vele elégedve? Menyibe került?

Figyelt kérdés

Egy éves kisfiamnak szeretnék valami járgányt venni, de nem tudok választani. Mindenképpen olyat keresek amin van biztonsági ülés hogy ne tudjon kiesni belőle vagy ha járdán megyünk és ha gondol egyet hogy ő kiszáll akkor ne tudjon. És az is jó lenne ha lenne rajta tolókar. Azt szeretném ha biztonságos lenne és ki is tudjuk használni, nem csak egy pár hónapra venném. Milyet ajánlotok? Ti milyet vettetek? Esetleg képet tudtok mutatni?

Nagyon köszönöm a segítséget.

2010. júl. 25. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Én elektromos kisautót (terepjárót) szeretnék venni, de még csak fél éves az enyém.

39 ezer ft Játékfutár

2010. júl. 25. 19:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ilyet fogok venni a kisfiamnak:

[link]

2010. júl. 25. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Tegnap vettünk triciklit a 15 hónapos kislányunknak. Bár nem innen vettük és közel sem ennyiért, de ezt a képet találtam róla.

[link]

2010. júl. 25. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez nagyon tetszik!

3. ti honnan vettétek és mennyiért? Az ára nekem is sok egy kicsit.

2010. júl. 26. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!