Tetszik Neked a Rebeka név?
szia
ha a masodik babank is lany lesz Rebeka lesz a neve, meg pedig azert, mert angliaban elunk es szeretnek olyan nevet adni ami otthon es itt is ismert nev...a lanyunk Boglarka es igen nagy szivas szegenynek, mert senki nem tudja kimondani :S
GYONYORU NEV es nem romas.....
Gyonyoru nev,legfiatalabb hugomat igy hivjak.
A tobbiknek akik "zsido" nev miatt nem adnak.
Ne adjatok se az Eszter,Sara,Daniel,Ruben,David,Mate,Mark, neveket a gyerekeiteknek mert ezek mind heber eredetu nevek es a Mate meg a Mark kivetelevel mind Ujszovetsegben szereplo nevek.
Amugy a hugom szuletese utan par evvel(most 12 eves) nagyon fel lett kapva ez a nev,rengeteg kislanyt neveztek el igy akik pedig magyarok.
Errol ennyit.
1 eves kisfiu anyukaja
Javitas:
"a Mate es Mark kivetelevel mind Oszovetsegi nevek"
elozo voltam.
12:58-as vagyok.
bizony, egyikt se adnám, és nem is adtam, pont ugyanez ok miatt. Pedig tetszik mind, és kisebb is az asszociáció esélye, de mit lehet tudni. Mondom, szerintem olyan őrület felé halad a világ, hogy még ebből is baj lehet. Inkább kapott egy jó kis semleges nevet, amiből nem lehet baja (Latin eredetű, magyar nyelvterületen honos név, + minden európai nyelvben megtalálható, legalábbis az általam ismert neolatin és germán nyelvekben biztosan).
Most lehet hogy én paranoiás vagyok ebben, de én már találkoztam ilyen jelenséggel nem is egyszer, emiatt vagyok ilyen óvatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!