Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A törölköző mellé miért kell...

A törölköző mellé miért kell kifogó? Miért jó az?

Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:
77%

a kifogó tetra -pelenka anyagú - csak nagyobb arra való hogy fürdés után le lehessen itatni a nedvességet a babáról főleg a kicsikről mert az ő börüket még nem szabad dörzsölni mint a nagyokét.

a tetra anyag nagyon gyorsan szárad és könnyen szivja a vizet én időnként kifőzöm úgy mosom ki ma is használjuk.

törülközőnek a csücskeit ugyanúgy összevarrtam kapucnissá alakitottam mint a boltban kapható változatot.

igy nem 3000.- volt hanem csak 700.- és bármikor szétbontható ...

2010. júl. 25. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Hogy még több hülyeséget kelljen megvenniük a kedves kismamáknak
2010. júl. 25. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem nincsen, csak jó puha, jó nedvszívó törülköző. én egy darab háromszögeltű anyagot varrtam a sarkára, így rá lehet húzni a vizes hajára.
2010. júl. 25. 17:28
 4/9 anonim ***** válasza:
A kifogó nem feltétlen pelenka anyagból van. Sima frottír törölközőből is csinálnak. És azért használják, mint az utolsó is írta, hogy a baba fejére tedd, ne fázzon meg a buksija, könnyebb legyen törölgetni. Ha újszülött, akkor az is jó, ha egy sima pamut sapit teszel a fejére és az issza fel a vizet. Egyébként nem szükséges a törölköző mellé venni egyet, de szerintem hasznos.
2010. júl. 25. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

nekem még tizenévesen is ilyen törölközőm volt mert gyosabban szárad és könnyebb..

amikor terhes lettem anyukám lepett meg vele és először nem voltam odáig tőle mert én is régimódinak találtam de én is varrtam bele egy háromszögletü anyagot kapucninak meg akasztót rá és belehimeztem egy állatkát már nagyon örülök neki mert nyáron egy áldás csak kiteritem megfújja a szél és megszáradt a mieink -frottirok- alig száradnak ki igy hogy egy nap kétszer is fürdünk-...

2010. júl. 25. 17:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Én igazat adok az előzőnek! Régimódi, nincs kapucnija mint a frottíroknak, de nagyon jól szívja a vizet és kifőzhető. Én úgy használom, hogy a kapucnis frottírra ráteszek egy kifogót és így tekerem be vele a kisfiam. Aztán pillanat alatt vehetem le, mert felszívja a vizet :) Meg eleinte én is a textilpelusokkal együtt kifőztem időnként.

Most 9 hónapos a gyerkőc, de a kifogó még most is jól jön, amikor a melegben napi 2-3x fürdetem és mindig száraz a következő alkalomra, pedig csak a fürdőben terítem ki. Ja, és ezek 21 éves kifogók, Hugim kapta :) Szóval évtizedek múlva is puha, nem úgy mint a sima törölköző, ami vagy megkeményedik, vagy folyton dohos szaga lesz :(

2010. júl. 25. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
6 hós a babám, mi úgy használjuk, hogy a 3szöges törölközőt kiterítem,rá teszem a pelenka anyagút (ráterítem és akkor beleteszem a babát, betkaraom a pelenkással, meg a rendes törcsivel és a fejére húzom a háromszöget és így viszem át a szobájába öltöztetni. Mire beérek le is szívja róla avizet.
2010. júl. 25. 21:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs kifogónk, remekül elvagyunk nélküle :)

Sima frottir puha törcsiket vettünk a babánknak, még kapucnijuk nincs, de így is remekül elvagyunk :)

2010. júl. 25. 22:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Nagyon hasznosak voltak! Köszi nektek! Mindenkinek jó babázást! Üdv
2010. júl. 26. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!