Kinlehet vinni ilyenkor a babát sétálni? Nektek mit javasoltak védőnők/orvosok?
Figyelt kérdés
A járvány miatt kérdem. Sok a téves, vagy eltúlzott infó. Ti kiviszitek a babát az utcára? Esetemben egy csendes faluról van szó, emberekkel nem érintkezne. Ismerőseimnek a védőnőjük nem javallja.2020. márc. 16. 13:08
11/14 anonim válasza:
10
Vagyok
A lényeg lemaradt
Igen, menjünk ki, de ne nagyon találkozzunk emberrel
Nálunk erre nagyon szupi az udvar.. 1500 nm
Nagy elrohangál
Kicsi alszik a babakocsiban
12/14 anonim válasza:
Engem ma szoltak meg,a patika elott sorban allok,mikor elsetaltunk ,h veszelyeztetem a kisbabam eletet,a setaval. Nem erintkezunk senkivel,nagy ivben keruli mindenki a masikat. En ugy gondolom h az ures utcan lehet menni.
13/14 anonim válasza:
Nekem a dokink írt, hogy ne maszkáljunk, csak itthon és az udvaron lehetünk.
Nekem 6 hónapos a fiam
14/14 anonim válasza:
Persze, hogy ki lehet vinni sétálni. Nekünk javasolták is, hogy menjünk, csak az a lényeg, hogy ne menjünk közel senkihez. Mi kivisszük sétálni, pedig én Budapesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!