Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babámmal a nagyija...

5 hónapos babámmal a nagyija fagyit nyalatott. Nem láttam rajta semmi szokatlant, de még is szerintetek lehet tőle valami baja?

Figyelt kérdés

Mire vissza mentem ujjongva közli velem,hogy ízlett neki.Na nekem se kellett több.Lehordtam,mondtam a magamét és közöltem,hogy többet nem nyúlhat hozzá.Ő meg csak mosolygott,hogy nem lesz semmi baja.

Én még csak most kezdem vele szokatni az almának az ízét...de persze mindig megkapom,hogy mikor mi voltunk ennyi idősek mi mindent ettünk és még sem lett semmi bajunk,és itt most nem a fagyira gondolok hanem más ételekre...

De engem nem érdekel,ha én úgy láttam jónak,hogy eddig anyatejcsin legyen,akkor miért kell furcsán nézni rám,meg hallgatnom a szöveget?

2010. júl. 25. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
nem lesz tőle semmi baja.
2010. júl. 25. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Unokaöcsém(a kisebbik,most 1 éves) 6-7 hónaposan már csokit meg sütit evett(persze mértékkel),és az anyja is úgy csinált,mint te..jól lehordta a gyereknek az öreganyját..

Aztán nem lett tőle semmi baja..és mostmár mindent ehet..és azután is persze mindent evett..

Valóban..te is ettél sok mindent olyan pici korodba,meg én is..megmég anyum is..aztán itt vagyunk-ÉLÜNK!:D és normálisan.Semmi székresedésünk,semmi gyomorbajunk nincsen..

2010. júl. 25. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Igazuk van az előttem íróknak, nem lesz baja tőle. DE: ő a te gyereked, és hiába anyósod, anyukád, akárki, igenis kérdezzen, hogy te hogy szeretnéd ellátni, etetni, nevelni a gyerekedet, és elvárható hogy ők is úgy tegyék! Ezt kéne vele tisztázni!
2010. júl. 25. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz baja hogy adott neki,de az igen h nem tartja tiszteletben azt hogy te miként akarod etetni stb a gyereket,az én anyóson is ilyen volt,mig rá nem szóltam.Én elhiszem,h régen nem igy álltak a gyerek témához és sokkal korábban adtak neki mindent,de ez akkor volt,a baba meg nem az ő gyereke.
2010. júl. 25. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van szerintem is. Valószínűleg nem lesz baja a fagyitól, de jogos a dühöd. Az én anyósom is ilyen, nincs benne rosszindulat, jót akar, de közben lesz@rja, hogy én mit mondok. Iyesmit már nálunk is csinált. Apuka hogy áll a dologhoz? Nálunk az a szerencse, hogy egyszer nem voltam itthon 2 napig, és ő is hiába mondta valamire, hogy nem, anyukája persze jobban tudta. Na, csak ennyi kellett, kiosztotta rendesen, hogy itt a következetességről van szó, és mi vagyunk a szülei az van, amit mi mondunk, és kész. Próbáld meg megbeszélni feltétlenül szerintem, mert ez később rosszabb lehet, akkor már nehezebb a gyeplőt viszaszerezni.
2010. júl. 25. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyébként valóban remélhetőleg nem lesz baja tőle. Viszont rengeteg helyen tejből készül a fagyi, az meg nem ajánlott 1 éves kor alatt.

Egyébként imádom ezt a semmi bajunk nem lett anno, pedig mindent ettünk hozzáállást. Én 3 hós koromig kaptam anyatejet, utána mindent ettem és sajnos tele is vagyok allergiákkal.

"Imádom" az ilyen semmibe veszem a menyem típusú anyósokat, sajnos nagyon felháborítanak.

Babád miatt ne aggódj! Jól össze vannak rakva, semmi baja nem lesz!

2010. júl. 25. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!