Szerintetek a Brendonban vagy a Deichmann-ban vegyek "első lépés" cipőt?
Sajnos itt csak ez a két opció jöhet szóba.
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy honnan fogom tudni, hogy megfelelő-e a cipő. Mire kell figyelni? Mert ugye a baba nem fog még szólni, ha valami nem stimmel.
Köszönöm a válaszokat!
Szamos, DD Step, Asso
Puhatalpú legyen
A Deichmannt, Elephantent én nem szeretem. Egyszer vettem, 2 éves kora körül, és egy hónap alatt gyakorlatilag szétesett.
Köszönöm!
Ugye ahány centi a sarkátótl a nagylábujjig, akkora méretű cipő kell? Ezt jól gondolom?
Inkább a Brendonban.
A cipô mèrete inkább picit nagyobb legyen mint kicsi.
Ha van lehetôsèged internetrôl rendelni, akkor a Pediped cipôt ajánlom nekem mindkèt gyereknèl bevàlt.
Internetről nem szeretnék rendelni, mert rá akarom próbálni.
Első gyerek, első cipő.😊
Rajzold le a lábát egy keményebb papírra, vágd ki és azt sokkal könnyebb belepróbálni a cipőbe. Ha begyűrődik a széle a papírnak vagy csak végigéri a cipőt, az már biztos nem lesz jó. A Geox cipőknek (amik nagyon jók és a Brendonban is van) a talpbetétjén szokott lenni egy kis jel, hogy meddig kell érni a lábnak, a cipő címkéjén pedig ott van a magyarázat is hozzá, érdemes figyelni. De ott az eladók segitenek a választásban és a méretben is.
Harmadik voltam :)
"Ugye ahány centi a sarkátótl a nagylábujjig, akkora méretű cipő kell?"
Nem. Minden cipőmárkának fent van a mérettáblázata. Talphossz + min. félcenti, max. 1 centi = a cipő belső talphosszával.
Egy 20-as kiscipő kb. 12 centis talpra való (de márkafüggő).
Köszönöm mindenkinek! Akkor a Brendonba megyünk.
A telp körbe rajzolás jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!