Mit adjak a lányomnak, hogy jóllakjon?
Köszönöm!
A jóéjt tápszer HA-s? Mert csak azt ehet.
A lányom is rossz evő.
Szerintem túl sok tápszert adsz neki. (persze, gondolom, örülsz, hogy abból legalább eszik.)
Reggel adj neki kevesebbet, ha mégis ennyit kér, akkor add a szokásos vizet, kevesebb tápszerrel.
Utána remélhetőleg éhes lesz. ( Bár az én lányom ha reggelizik, akkor lefekvés előtt nem akar enni, így a reggeli ált kimarad, és hamarabb kap ebédet, 11 körül. Akkor már eszik egész normális adagot. )
Lefekvéskor (1 körül) kap egy pohár rizstejet, (az is kalória, és egészséges)
Amikor felébred, gyümit eszik, kb. 3 fele.
6 körül vacsi. Vagy főtt étel, vagy szendvics, vagy ....
Este tápszert kap, amit rizstejből készítem el. Így dulpa kalória, és sosem éhes reggelig.
Csak 180 tápsz. adj reggel, és 9 körül reggeli péksütik túróstáska kakaóscsiga stb. barna kenyér ami majdnem fekete hátha jobban ízlene neki, virsli sütve főve kolbász sülve zalai lehet megunta a sonkát! Paradicsom uborka paprika mellé.
Ebédre próbáldd azt adni amit ti is esztek lehet a fűszeresebb kaják jobban ízlenek neki rakott cukkini rakott kel rakott répa, tök kelkáposzta zöldbab főzelék, fasirt rántotthús spagetti stb.
Nasinak ropi kuki burgonyaszirom győri keksz, vaniliás karika linzer.
Vacsorára megint kenyér valamivel vagy fonott kalács péksüti és 180 tápszer.
Oh, nem HA_s.:(
És ha az utolsó 2 étkezést felcserélnéd? Hogy először a tápi, utána a keményebb eledel?
Köszönöm a válaszokat!
Néhány ötletet ki fogok próbálni!
A változatossággal nincs gond, sonka helyett pl. többször eszik virslit, mondjuk azt jobban is szereti, de azért túl gyakran nem merem adni neki, hiába jó minőségű. Nyers zöldséget egyelőre undorodva kiköpi... Az előbb ebédeltünk, töltött cukkinit :) Hát, a szokásos mennyiség...
A tápszert viszont nem akarom csökkenteni, a doki javaslatára eszik ennyit (3*200 ml mond, de azért nem akarok 5 étkezésből még mindig háromszor azt etetni vele).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!