Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért szeretnek a babák pakolni?

Miért szeretnek a babák pakolni?

Figyelt kérdés

Meddig engedjük? Milyen agyi funkciót fejleszt?

A kisfiam megállás nélkül pakolja a szekrényeket, ha visszapakolok kezdi előlről. Szoba, konyha bármi jöhet nincs akadály számára.

2008. nov. 21. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én annyit olvastam erről, hogy segít az idegrendszer fejlődésében, úgyhogy én engedem neki, bár olyan dolgokat teszek alulra, amivel nem tud kárt okozni magában. Anyukám ki van akadva, hogy miért engedem neki, de én úgy vagyok vele, hogy ha szereti, csinálja. Kár, hogy visszapakolni nem akar, pedig mindig tanítgatom, hogy hogyan kell...:-)))
2008. nov. 21. 10:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem élvezi, hogy megváltoztathatja a környezetét. Kisfiam mániája, hogy kipakol a fehérneműs fiókból. (Ilyenkor nagy az egyetértés a nővérével.) Nagy nehezen megértettem velük, hogy ha kiszedik a dolgokat, vissza is kell rakni. Ezek után a férjem és az én fehérneműim összekeverve, gyűrötten, kilógva kerültek vissza a fiókokba, jópár játék társaságában. :)

-Macska-

2008. nov. 21. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Rebeka is imád pakolni.Az ede´nyeket szeegeti ki,és utána jatszik a fedövel.bemászik a szekrénybe,a fiókot húzogatja.de azt már tudja,hogy onnét nem szabd.nagyon szeret egyedül a hálóba lenni....

fél szemem mindég rajta van:)

Az is benne lehet,hogy az ember mondja,hogy nem szabad???

Meg leköti öket a pakola´s.

2008. nov. 21. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!