Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másodszorra szülő anyukák,...

Másodszorra szülő anyukák, tényleg jobban fáj a szülés utánni méh összehúzódás?

Figyelt kérdés
Mert ugye az elsőnél nem fáj, de a szülészmő azt mondta hogy az még szülés után kemény dolog lesz.
2010. júl. 25. 08:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem jobban fájt, olyan volt mint az erős mensi görcs. De szerintem nem törvényszerű, hogy ez mindenkinél így van.
2010. júl. 25. 08:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem sokkal jobban fájt, szinte mozdulni sem tudtam, amikor elkezdődött. Már azon gondolkodtam, hogy ez nem normális fájdalom, amikor hirtelen elmúlt. Kb. 2 hétig éreztem még apróbb nyilallásokat.
2010. júl. 25. 08:28
 3/13 A kérdező kommentje:
Aki mellettem feküdt kismamna a második babáját szülte és az első éjszakát átbőgte.Ennek két éve, csak most én szülöm nemsoká a másodikat!Kicsit félek.
2010. júl. 25. 08:57
 4/13 anonim ***** válasza:
igen, de azért ki lehetett bírni
2010. júl. 25. 09:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban fájt, míg az elsővel ahogy megszültem a babát minden fájdalmam elmúlt. Most a másodiknál nem így volt, még pár napig elég kellemetlen volt, főleg amikor hozták a babát szoptatni. Azt mondta a szülésznő, ez természetes, minden szülésnél jobban fáj.
2010. júl. 25. 09:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Én idén márciusban szültem a második babámat. Az elsőnél nem fájt, nem is emlékszem rá, hogy éreztem volna valamit. Na a másodiknál nagyon. Főleg mikor szopizott, iszonyatos fájdalmam volt, 1x kértem fájdalomcsillapítót is. Mondjuk kaptam méhösszehúzó injekciót szülés után és mondta az orvosom, hogy nagyon fog fájni az összehúzódás. Igaza lett. De ez csak pár nap és utána elmúlik.
2010. júl. 25. 09:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem elsőnél is fájt napokig, amikor szoptatáskor húzódott össze a méhem. Igaz, kaptam méhösszehúzót a szülés végén. Lehet, hogy ezért? Második szülésem még nem volt.
2010. júl. 25. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban fájt,főleg mikor szopizott a pindur,mert ugyebár a szopi segíti elő a méhösszehúzódást,olyan görcseim voltak mint vajúdás közben,ez a korházban lévő 2 nap volt,aztán már nem.
2010. júl. 25. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok,még annyit hozzátennék,hogy az elsőnél (9 éve) kaptam minden nap amíg korházban voltam méhösszehúzó tablettát,most nem. furcsáltam is,kérdeztem az orvost hogy nem-e kapok,de annyit mondott hogy tegyem óránként cicire a babát a korházban,mert az a legjobb,és még a tej is beindul tőle,így is volt,nem evett a bab,de a lényeg hogy a szervezetem tudta mi a dolga.
2010. júl. 25. 10:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem a szülésznő azt mondta minél több gyereket szül az ember annál jobban fáj a méh össze húzodása:(!!!

De ki lehet bírni,nyugi.

2010. júl. 25. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!