Nem tudunk fiú nevet választani a párommal. Mi illik a Pántlikás vezeték névhez?
Figyelt kérdés
2020. márc. 8. 18:21
23/28 anonim válasza:
Richárd, Zénó, László, Dominik, Bertalan/Bertold/Bercel, Móric, Dezső, Levente, Miklós, Edmond, Medárd, Emánuel Sámuel, Klaudió, Donát, Bendegúz, Artúr, Vilmos, Aladár, Ernő, Ervin, Edvin, Márk, Mihály, Dénes, Rómeó, Krisztián, Zoltán, Zerind, Rupert, Renátó, Ábrahám, Benedek, Milán, Egbert(ilyen név nemtom, van-e de most eszembe jutott, hogy van valami ilyen kávé), Zsigmond, Teodor, Károly, Arnold, Leonárd, Lóránt, Zoárd, Tivadar, Imre, Norbert, Jusztin, Otelló, Sámson, Benedetto, Regő, Kornél, Kornéliusz, Éder, Gilbert, Hubert, Hubertusz, Ádám, Ottó, Agusztin(ezt most fejlesztettem ki, nemtom van -e ilyen név:))/Ágoston, Gusztáv, Máté, Gordon, Balázs, Boldizsár, Botond, Lehel, Szeverin, Valentin, Hunor, Magor
25/28 SAMpernatural válasza:
Szemezzetek itt:
26/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,eddig a Dominik név mellett maradtunk.
2020. márc. 31. 01:42
27/28 anonim válasza:
Nem szeretnék beleszólni, de nem biztos, hogy szeretni fogja, hogy hosszú neve van.
28/28 anonim válasza:
Én is rövidebbet adtam volna, de az itt felsoroltak közül a legigazibb a Pántlikás Mátyás. Nekem elnyerte tetszésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!