Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8hetes anyatejes babának...

8hetes anyatejes babának lehet baja 2-3korty tehén tejtől?

Figyelt kérdés
Amig elfodultam a nagyobb gyerek adott neki, nem nyelhetett sokat! Vigyem a kórházba?
2020. márc. 6. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Figyeld, ha valamilyen tünetet észlesz vidd orvoshoz!
2020. márc. 6. 16:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ennyitől semmi baja nem lesz!
2020. márc. 6. 16:32
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem sem lesz semmi baja, max hasmenes. 4hos koromtol tehentejet kaptam es felnottem, igaz allergias vagyok ra, tehat nem volt okos dontes anyamtol, de akkor mindenki igy csinalta.
2020. márc. 6. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Úristen nem megnevelni kell a nagyobb gyereket, hanem elmondani neki hogy a kisbaba más tejet iszik mert a "felnőtt tejtől" baja lehet. A 3 éves fiammal már az elején tisztáztuk ezt épp azért hogy ne akarjon megetetni megitatni semmit a kicsivel.
2020. márc. 7. 04:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz,engem azzal etettek,mert anyam nem akart tapszerezni,30 eve,allergias vagyok,ezenkivul nem lett bajom. Par kortytol mi lenne?
2020. márc. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!