Hasmenés fogzáskor?
Figyelt kérdés
2010. júl. 24. 20:48
1/6 A kérdező kommentje:
10hónapos és most jönnek a felsök.neki,
2010. júl. 24. 20:49
2/6 anonim válasza:
Igen van hasmenés fogzáskor,meg láz is szokott lenni meg nyugtalanság is!
3/6 anonim válasza:
Hasmenés tipikus, bár nem tudom, mi az oka.
4/6 anonim válasza:
Szia! Az én 11hósomnak is hasmasa van most megint 2 foga jön egyszerre és lázas is tőle :(.Szegénykémnek mindig egyszerre 2 vagy 3 om jön aztán 1 hó szünet!
5/6 anonim válasza:
Szia!
Fogzáskor megváltozik a nyál összetétele,így a széklete is változhat-hasmesés.
Kislányom 14 hos,mindíg tudom ha bújik kifelé a fogacska,hasmenése lesz,ami teljesen kicsípi a nuniját,hőemelkedése és nyugtalan napokig.
6/6 anonim válasza:
Szintén 10 hónapos, szintén most jönnek a felső fogai (épp ma kezdte el áttörni az ínyét, egy picit már szétnyílt neki). Három nappal ezelőtt 11 kakis pelusa volt egy nap alatt!!! Gondolhatod, hogy megijedtem, és azonnal rohantunk is dokihoz. Kapott rá Normolytot, Specta port és Normaflore-t. Egy nap alatt helyre jött, most már azt mondhatom, hogy visszatértünk a napi 3-4 kakihoz. De ez jelen esetben teljesen normálisnak mondható a fogzás miatt (nem fogzásos időszakban napi 1, max. 2 szokott lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!