Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hetes a babám és folyók az...

3 hetes a babám és folyók az orra . Szabad orrsz használni? Köhögésre mit szabad?

Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 02:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert az anyatej is oldja a váladékot
2020. márc. 1. 13:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Védönő mondta ne tegyem hogy orrába cseppentek anya tejet 😫😫 pedig én is úgy tudtam ez nem gond .
2020. márc. 1. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Jó hülye védőnőd van. Nyugodtan cseppentsd. Semmi baja nem lesz. Oldja a váladékot.

Nekem az orvos meg a 2 gyerekes védőnő is mondta hogy csináljam

2020. márc. 1. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
49%
Anyatejet mindenre lehet tenni, nekem ezer panaszra vágta rá a védőnő..azért ha köhög a gyerek az már nem az anyatejjel kikúrálgatom fajta szerintem főleg nem egy három hetesnél
2020. márc. 1. 16:16
 15/16 Coffelia ***** válasza:
100%
Nyugodtan cseppents az orrába anyatejet, de szólj az orvosnak, mert a 3 hetes baba még nagyon kicsi, és semmiféle immunrendszere nincs. Amíg nincs láza, addig nincs nagy gond, és az orrsziporszit is lehet egyébként használni. Sőt, kell mert ezek a picik még automatikusan azvorrukon vesznek csak levegőt, és nagykn zavarja őket, ha ott nem megy. Szoptasd agyba-főbe, ha már találkoztál azzal a vírussal, ami őt kikezdte, akkor az anyatejeddel átviszed a vírus ellen termelt immunanyagokat, és az ő szervezete már bevitt minta alapján gyártja majd le, nem a saját, megküzdött tapasztalatból.
2020. márc. 1. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
42%
Legalább nem tengerek, vagy óceánok. Abból már baj lett volna.
2020. márc. 7. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!