Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » ANGELCARE AC 401-es legzesfigy...

ANGELCARE AC 401-es legzesfigyelohoz, hany erzekelo lapot kaptatok?

Figyelt kérdés

Eddig egy mas tipusu legzesfigyelonk volt, de vissza vittem 3 honap hasznalat utan, mert 1 hete megbolonult es folyamatosan csipog...most ANGELCARE-t vettem (nem ezt akartam, de nem volt a kiszemelt modell en meg nem alszom nyugodtan legzesfigyelo nelkul igy megvettem ezt)

olvasom a hivatalos oldalt ahol tobbesszamban irja az erzekelo padokat, de en csak 1-et kaptam hozza (nem hasznaltan vettem).

Most akkor mennyi jar hozza???

2010. júl. 24. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:
kettő jár tudtommal
2010. júl. 24. 15:50
 2/7 anonim ***** válasza:
2
2010. júl. 24. 15:56
 3/7 A kérdező kommentje:
koszonom
2010. júl. 24. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:

szia

mi használtan,ismerőstől vettük,és kettő darab van hozzá!

2010. júl. 24. 16:16
 5/7 A kérdező kommentje:

koszonom

felhivtam a baratnomet es neki is ilyen tipusu legzesfigyeloje van es Neki is csak 1 padot adtak :(

O is ott vette....

Azt mondta, hogy csak Magyarorszagon adnak 2-t itt nem.

2010. júl. 24. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
En is csak egyet kaptam hozza, original dobozban volt, kibontatlan, kulfoldon vettem
2010. júl. 24. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:

letoltottem a magyar hasznalati utasitast es abban is azt irja, hogy 1 vagy 2 erzekelo pad es, hogy nemely orszagokban nincs vibracios funkcio.

nalunk az van,pedig az nem lenne fontos....max vissza viszem, ha ez sem jo :D

2010. júl. 24. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!