Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek aggódnom kellene...

Szerintetek aggódnom kellene az alábbiak miatt?

Figyelt kérdés

Kisfiam 16 hónapos lesz a jövő héten. Van néhány dolog, ami aggaszt a viselkedésével kapcsolatban:

- ha megunja az evést, akkor a fejét elkezdi beleverni az etetőszék támlájába (persze nem annyira erősen, hogy fájjon neki), ezt kb. 2 hete kezdte el, eddig nem csinálta

- fél a lufi fújástól. Ha lufit fújunk fel, akkor elkezd sírni és elszalad. A felfújt lufitól nem fél és semmi mástól sem, legalábbis még nem vettem észre

- nagyon sok pörgető mozdulatot csinál a kezével és ha izgatott, akkor repdes is vele, de csak az egyikkel

- nagyon szeret fiókokat kipakolni, vissza csak ritkán pakol. Naponta többször is fiókozik. De mindennel eljátszik egyébként és a fiókpakolást is max. 5-10 percig csinálja.

Kicsit megijedtem, mert elkövettem azt a nagy hibát, hogy utána néztem az autizmus korai tüneteinek ezen az oldalon.

2020. febr. 22. 01:04
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
🙄 Teljesen átlagosan viselkedik.
2020. febr. 22. 02:05
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Szerinted hogy kéne viselkednie ennyi idősen?
2020. febr. 22. 03:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma nincs ezzel a viselkedessel :)))) ne olvass semmi ilyet mert akkor minden baja lesz az agyadban. Ne is gondolj ilyesmire. Egyáltalán nem viselkedik "furán" vagy "másképp" a le írtak alapján.
2020. febr. 22. 07:35
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, a fiókpakolást minden gyerek csinálja. Az én egyik gyerekem ennyi idősen a karácsonyfától félt. Később minden erősebb fénytől és beöltözött embertől. Aztán elmúlt. Szerintem a többi miatt sem kell aggódni. Az autizmus nagyon összetett, és autisztikus tünetei mindenkinek vannak, minden gyereknek, sőt felnőttnek is, csak akkor van gond, ha sok van.
2020. febr. 22. 07:35
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne olvass ilyeneket,pláne itt ne! Itt minden második gyerek autista valaki szerint, már a 2honaposokat is diagnosztizálják. Valójában sokkal ritkabb,mint ezen az oldalon és nem állapítható meg ilyen korán. Bizd ezt szakemberekre. Gondolom, van védőnő, gyermekorvos, majd ő tudja, mit kell tenned, ha valami aggasztot lát, kár idegesíteni magad. Inkább élvezd a gyerekeddel töltött időt!
2020. febr. 22. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
szia, mi lett vegul azota veletek? Remelem jol vagytok, koszonom, ha valaszolsz
jan. 9. 17:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a kérdést.

Semmi gond nincs. Kisfiam már 5 éves múlt, minden rendben vele.

febr. 4. 00:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sziiaaaaa, uristen de orulok! Nagyon nagyon koszonom, hogy valaszoltal, en is aggodok , mert szereti nyitogatni a fiokokat es csapkod is neha a kezevel , ha elveszek valamit nagyon turelmetlen es akar valamit es o is csak az egyikkel. Remelem nalunk sem lesz semmi gond🥺nagyon koszonom, hogy valaszoltal
febr. 4. 11:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Biztos nincs semmi baj vele se, ne aggódj.

Persze könnyű mondani, meg én is aggódtam.Nagyon.

De így vissza nézve, elég nevetséges és fölösleges volt.

febr. 27. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!