Szerintetek aggódnom kellene az alábbiak miatt?
Kisfiam 16 hónapos lesz a jövő héten. Van néhány dolog, ami aggaszt a viselkedésével kapcsolatban:
- ha megunja az evést, akkor a fejét elkezdi beleverni az etetőszék támlájába (persze nem annyira erősen, hogy fájjon neki), ezt kb. 2 hete kezdte el, eddig nem csinálta
- fél a lufi fújástól. Ha lufit fújunk fel, akkor elkezd sírni és elszalad. A felfújt lufitól nem fél és semmi mástól sem, legalábbis még nem vettem észre
- nagyon sok pörgető mozdulatot csinál a kezével és ha izgatott, akkor repdes is vele, de csak az egyikkel
- nagyon szeret fiókokat kipakolni, vissza csak ritkán pakol. Naponta többször is fiókozik. De mindennel eljátszik egyébként és a fiókpakolást is max. 5-10 percig csinálja.
Kicsit megijedtem, mert elkövettem azt a nagy hibát, hogy utána néztem az autizmus korai tüneteinek ezen az oldalon.
Szia! Köszönöm a kérdést.
Semmi gond nincs. Kisfiam már 5 éves múlt, minden rendben vele.
Biztos nincs semmi baj vele se, ne aggódj.
Persze könnyű mondani, meg én is aggódtam.Nagyon.
De így vissza nézve, elég nevetséges és fölösleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!