Kislányom a napokban 10 hós lesz, lehet, hogy le van maradva?
Figyelt kérdés
26-án 10 hós lesz a kislányom. Felül, mászik, próbál felállni,tapsol, pacsit ad, az eldugott autóért érte mászik, utánozva mondja, hogy babab, mamama, jajajaj. De nem int pá-t, nem pakol dobozba, nem szívesen hallgat rövid mesét (elveszi a könyvet), nem mutat még rá dolgokra...
Mire a védőnő (3 hónapja nem is látta)ma a telefonba megkérdezte, hogy nem akarom-e vizsgálatra vinni. Szerintem nem!
2010. júl. 23. 21:42
11/11 anonim válasza:
Elég nagy a tól-ig határ, amin belül teljesen normális egy gyerek fejlődése. Az én lányom 10 hósan stabilan járt egyedül, egy barátnőmé csak 14 hónaposan. És nem az övé volt lemaradva, az enyém csinálta korán.
Szrintem nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!