Együttalvás a babával? Meddig aludt veletek a gyerkőc?
Figyelt kérdés
Akiknél a baba egy ágyban aludt a szülővel, az mikor, hogyan szoktatta kiságyba?2020. febr. 18. 23:27
11/15 anonim válasza:
Újabb kérdés, ahol sikerült mindenkit jól lepontozni. Remélem, ettől mindenki jobban alszik.
12/15 anonim válasza:
Kedves 11-es! Valószínű a lepontozó gyereke este 8-tól reggel 8-ig a kiságyban alszik, és nem ismeri a "nem erdekel mostmár hol alszik,csak végre aludjunk már legalább 3! órát egyhuzamban érzést". :) Rosszabb esetben nincs is gyereke, de jön lepontozni. Én amúgy imádtam a fiammal aludni.
13/15 anonim válasza:
Kb 4,5 hós koráig mert utána már keresztbe fordult és rugdosta az apját aki ment reggel 5-6 kor dolgozni és nem tudott pihenni.. másrészt már Elkezdett forgolódni és féltünk hogy egyszer legurul az ágyrol.. simán kisagyba lett rakva és csak néha ha úgy látom nem alszik jól akkor közénk rakom de csak addig amíg szükséges kb 1-2 óra utána megy az ágyába de helyhiány miatt egy szobába van velünk így hallja a szuszogast és szerintem ezért nem zavarja h ott alszik. 6 hónapos. ( napközben ritkán aludt a Kiságyban is de nagyon ritkán 4 hós kora előtt is )
14/15 anonim válasza:
Előző vagyok 3,5 hós korától (elírtam )
15/15 anonim válasza:
12: na igen, ezek a lehetőségek.
11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!