3 hónapos babánál ez mennyire baj?
14 hetes.
Sokszor teszem hasra, de nagyon utálja. Csak sír, kínlódik. Nem emeli meg magát hason, segítséggel tartja meg a így fejét, mintha nem lenne elég ereje... Az ilyen korú társai már nagyon szépen kinyomják magukat, és félek, hogy le vagyunk maradva.
Nem nézegeti a kezét, pedig tapsoltatom, megsimogatom vele az arcomat, tárgyakat, csörgőket adok a kezébe, hogy tudja, hogy ő most a keze által mozog az adott dolog, de nem túlzottan érdekli, kiejti a kezéből. Csak úgy érdekli, hogy én csörgetem, mutogatom neki a dolgokat, akkor nagyon figyel rájuk.
Nagyon sokat alszik, átalussza az éjszakát, napközben is jókat szundít. Nem panaszkodom, de ijesztően aluszékony.
A keze nagyrészt még mindig ökölben van.
Ugye nem kell aggódnom? Nem kell dévényeshez vinni?
(Alapból jó kedélyű, jó étvágyú, nyugodt, gügyögős, érdeklődő baba. Szereti az embereket, a grimaszokat, mondókákat, és ha mosolyognak rá, visszamosolyog, vissza"beszél" és izgatottan kalimpál. Ha ez számít valamit: tápszeres.)
Köszönöm a válaszokat!
Nálunk csak a fejtartással volt gond.
Én is nagyon féltem a Dévénytől de nálunk 3 alkalom után javult a helyzet.
Vidd el gyógytornászhoz a további fejlődése érdekében, mert most még könnyű behozni a lemaradást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!