A babám nem tud kakilni és kb.4 nap után csak a szépcső segít. Már mindent kipróbáltunk, de semmi. Kinek mi segített?
Nekünk is a hozzátáplálás hozta a megváltást. De biztos vagyok benne, hogy a tápszer is ludas volt.
Egyébként ugyanez volt nálunk is, annyi különbséggel, hogy az én kisfiam a végére már 5-6-7 naponta kakilt. Nekünk a védőnő még erre is legyintett, pedig a gyerek egész nap szenvedett, úgyhogy biztos nem jó ha nem tud kakilni.
Egyébként amíg anyatejet is kapott (sajnos csak 3 hónapos koráig) addig jobb volt a helyzet. Utána muszáj volt tápszert váltani.
Az valamivel jobb volt. Majd mikor kiváltottuk az első étkezést (gyümivel) akkor kb el is vágták végre a szenvedést meg a kakigondokat.
Azóta napi 1-3 kaki van, gond nélkül. De 6 hós koráig vártunk erre🙏
Én azt javasolnám hogy addig is mindenképp keressetek másik tápszert, és esetleg próbáld néha 1-2 korty vizzel is megitatni, hátha lazítja a székletet.
Nálunk ugyanis annyira összeállt neki a tápszertől, mint a gyurma, szélcsővel is alig alig indult el. Viszont szerintem a szélcsővel nincs baj. Mi a végén már 1-2 naponta mindig megsegítettük vele, muszáj volt.
Nem befolyásolta a későbbi dolgokat.
Minden rendben van azóta is ezzel. Már 1 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!