Az Armin milyen név szerintetek?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik,de vannak ismerőseim kik azt vallják,hogy skinhead ,fasiszta név.Én nem tudom,nem hinném...2010. júl. 23. 16:23
1/10 anonim válasza:
nekem olyan székely tipusu névnek tünik mint az ábel pl.
2/10 anonim válasza:
Nekünk is "listás" volt.
Végül nem ezt választottuk, de tetszik.
3/10 anonim válasza:
sztem szép név! Nem hinném, hogy fasiszta, vagy ilyesmi lenne.
4/10 anonim válasza:
:-) Lehet, hogy van egy közös ismerősünk? Nekem 17 évesen volt egy skinhead ismerősöm, Ármin.
5/10 anonim válasza:
Nekem bármi előbb eszembe jutna erről a névről, mint hogy fasiszta :-S
Szerintem nem. És nem egy tucatnév :))
Szerintem szép név, de neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb:neked, vagy az ismerőseidnek tetsszen a név...
6/10 A kérdező kommentje:
A páromnak volt skinhead ismerőse.Ő a Zsomborra voksol:)
2010. júl. 23. 19:45
7/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, de sajna nekünk a vezetéknévhez nem passzol.
8/10 anonim válasza:
Nekem régen volt pl. József nevű skinhead ismerősöm. Attól a József még nem skinhead név :))
9/10 A kérdező kommentje:
Am sztem is igy van nekem tetszik az Ármin nagyon aranyos név sztem.De többen mondják,hogy fasiszta név,mint irtam._No nmindegy nem tudom mennyi az alapja ennek,de mindenesetre kiváncsi voltam!Köszönöm!:)
2010. júl. 24. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!